Александър Иванов от ГЕРБ и Румен Гечев от БСП си

...
Александър Иванов от ГЕРБ и Румен Гечев от БСП си
Коментари Харесай

Лют спор: Александър Иванов и Румен Гечев се счепкаха заради новите мерки и бюджета

Александър Иванов от ГЕРБ и Румен Гечев от Българска социалистическа партия си спретнаха пикантен спор в ефир по отношение на обстановката в страната.

Народният представител на ръководещата партия е безапелационен, че предлагането за стягане на ограниченията са плод на здравен разбор, нямат политически колорит.

Социалистът обаче се усъмни за какво изключителната епидемиологична конюнктура се удължава до март следващата година, когато се чакат парламентарните избори.

Румен Гечев неведнъж повтори, че България е преди всичко по смъртност. Той не схваща за какво държавното управление е пропиляло толкоз месеци, с цел да се приготви за есента.

"Ваши сътрудници не си носеха маските, в този момент четете морал. Вие сте като Мая Манолова! ", реагира му Александър Иванов.

Депутатът от ГЕРБ разяснява, че препоръчаните от щаба ограничения ще бъдат разисквани бранш по бранш. Той прикани и хората да бъдат виновни.

Румен Гечев обаче отново настоя, че към този момент сме влезнали в безпорядък.

Александър Иванов изясни, че буфери за бизнеса ще са стратегиите, които са заложени от Европейския съюз. 60/40 продължава до април месец.

"Аз откровено се надявам да се не се стига до локдаун - изцяло затваряне на страната ", означи той.

"Бизнесът е зарязан като сираче. Пенсионерите им се дава пари до март. Блокирането на страната до март, а по-късно след нас и потоп ", опонира му Румен Гечев.

Той сподели, че Българска социалистическа партия имат различен бюджет за 2021 година, в който има повече доходи. Гечев подсети, че тяхната концепция е най-богатите да заплащат по-скъп налог.

"Е, вие щом обвързахте смъртността с налозите, няма по какъв начин повече да кажа ", зачуди се Александър Иванов и завърши полемиката им в студиото на bTV.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР