Александър, големият син на футболния треньор Стойчо Младенов, е обвинен

...
Александър, големият син на футболния треньор Стойчо Младенов, е обвинен
Коментари Харесай

Обвиниха сина на Стойчо Младенов в отвличане

Александър, огромният наследник на футболния треньор Стойчо Младенов, е упрекнат в похищение на личната си щерка.

Майката на детето — Александра Саркизова, твърди, че от 72 часа не е виждала дребната, а татко ѝ е изключил телефона си и е прекъснал всевъзможен контакт с нея.

Бившият футболист на "Херта ", "Том " и ЦСКА е взел дребната от учебно заведение и е изискал тя да бъде отписана оттова. "Не ми звъни, свържи се с юрист. Повече няма да я видиш ", написал в SMS той в отговор на позвъняване от страна на Александра.

От известно време Александра и Александър живеят разграничени. Двамата нямат брак и по тази причина се постанова посредством юристи да решат въпроса с родителските права.

"В деня, в който трябваше да подпишем съглашението за родителските права, Александър отишъл в учебното заведение на нашата Дария и споделил на учителката, че желае да се разноски с нея, защото имал работа във Варна. Затичах се към учебното заведение, само че ги изпуснах за малко. След това започнах да му звъня, само че той ми затваряше. Накрая ми пусна смс, с който ми заяви, че оттук насетне Дария ще живее при него и повече да не я диря. Опитах да се свържа и със Стойчо Младенов, и с жена му, само че те не ми подвигат. В момента безусловно не знам на кой свят съм ", споделя Александра Саркизова пред вестник "168 часа ".

Притеснената майка е подала сигнал до Второ районно управление (на МВР) към ОДМВР-Варна.

"Нямаме брак, имаме равни права, само че за мен това си е похищение ", съобщи тя и добави: "Звънях и на родителите му, само че когато ме чуха — затвориха. Александър ще обяди, че аз съм я отвлякла във Варна, по тази причина той я взема в София. "

"В началото всичко бе добре, само че нещата се скапаха, когато кариерата на Александър стартира да се проваля. Той не можа да одобри това. Единственото, което правеше, е да върви на фитнес, а вечер сядаше и пиеше ракия ", споделя Саркизова пред Нова телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР