Александър Георгиев спря 43 удара на вратата на Рейнджърс при

...
Александър Георгиев спря 43 удара на вратата на Рейнджърс при
Коментари Харесай

Александър Георгиев спря 43 удара при нова победа на Рейнджърс

Александър Георгиев спря 43 удара на вратата на Рейнджърс при победа с 5:1 против Бъфало, с което нюйоркчаните завоюваха и третия мач от серията си против Сейбърс през постоянния сезон. Те обаче останаха на предпоследно място в Столичната дивизия от Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ) и са без шансове за присъединяване в плейофите.

Джими Весей означи два гола и записа асистенция, а Крис Крайдър, Майка Зибанеяд и Нийл Пионк вкараха по още една шайба за Рейнджърс, които усъвършенстваха салдото си до 13-3-0 в последните 16 мача против Сейбърс. Сам Райнърт пък скапе шътаута на Георгиев близо четири минути и половина преди края на мача.

Крайдър и Весей вкараха голове през първата четвъртина, а Пионк заби първата си шайба в НХЛ във втората. Зибанеяд пък усили на 4:0 с 27-ия си гол за сезона 8:45 минути след началото на третината, с което Рейнджърс вкараха четири шайби с четири следващи изстрела. Това се случва за първи път от 3-и януари 2015-а година, твърди Elias Sports Bureau.

Вашингтон води в дивизията на Рейнджърс с 95 точки, откакто Кепитълс надделяха с 6:4 Монреал. Евгени Кузнецов и Том Уилсън вкараха по два гола, по един прибавиха Джей Бийгъл и Ти Джей Оши, а Никлас Бекстрьом приключи с четири асистенции и записа 20-и мач в кариерата си с четири или повече точки. Той беше и втори негов от началото на сезона.

Вашингтон е на 11 точки от водача на изток Тампа Бей, който загуби с 1:2 против Ню Джърси. Кийт Кинкайд избави 35 удара на вратата на "дяволите ", за които точни бяха Нико Хишиър и Кайл Палмиери. С това Ню Джърси направи още една крачка към първо присъединяване в плейофите от 2012-а година насам.

Лас Вегас не съумя да си обезпечи ранно класиране за плейофите, откакто загуби с 1:2 против Колорадо. Семьон Варламов спря всички три опита на Голдън Найтс да вкарат при осъществяването на дузпи и приключи със общ брой от 39 спасявания. Габриел Ландеског пък преодоля Марк-Андре Флюри от свободен удар за успеха.

Деван Дубник избави 19 удара, а Джейсън Зъкър вкара 30-ия си гол за сезона при победа на Минесота с 4:1 против Нешвил. Хищниците позволиха втора поредна загуба, само че останаха на върха в Централната дивизия и с 14 точки пред третия Минесота. Уинипег е на втората позиция с шест точки пасив против Нешвил./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР