Александър Георгиев спаси 25 изстрела, но трябваше да извади четири

...
Александър Георгиев спаси 25 изстрела, но трябваше да извади четири
Коментари Харесай

Колорадо претърпя поражение от Бъфало в първенството на НХЛ

Александър Георгиев избави 25 изстрела, само че трябваше да извади четири пъти шайбата от мрежата си, защото неговият отбор Колорадо отстъпи с 0:4 на Бъфало в среща от шампионата на НХЛ.
Финландският му сътрудник на вратата на домакините Уко-Пека Лууконен отрази 26 изстрела и записа първи мач без гол в кариерата си.

Джей Джей Петерка, Кейси Мителстед, Тайсън Йост и Расмус Далин вкараха четирите гола за Бъфало.

Въпреки успеха, Бъфало е на последното място в Атлантическата дивизия с 8 точки, до момента в който Колорадо е на върха в Централната.

В Нюарк Йеспер Брат вкара два гола и подаде за още един за триумфа на Ню Джърси Девилс с 4:3 над Минесота. Ерик Хаула и Тайлър Тофоли вкараха другите две попадения, а Девилс записаха пета победа в осем мача и излязоха на 2-о място в Столичната дивизия с 11 точки. Минесота търпи трета поредна загуба, а за тях точни бяха Пат Маруун, Райън Хартман и Джейк Мидълтън.

Вашингтон Кепитълс се наложи с 3:1 над Сан Хосе. Том Уилсън вкара за 2:1 в края на третия интервал на мача и наклони везните за отбора от американската столица. Другите две точни осъществявания бяха на Дилън Стром и Евгени Кузнецов, а Алекс Овечкин се отличи с две асистенции. Третата поредна победа ги извади от дъното на дивизията и в този момент заемат 6-о място.

Ивандър Кейн вкара един и подаде за още два гола за крупната победа на Едмънтън с 5:2 над Калгари в канадско дерби или Heritage Classic – един от мачовете през сезона, които се организират навън. Брет Кулак, Зак Хюман, Ивън Бушар и Венсан Дешарне означиха останалите четири гола за спечелилите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР