Александър Георгиев Атанасов от Добрич, който е студент в Лондон,

...
Александър Георгиев Атанасов от Добрич, който е студент в Лондон,
Коментари Харесай

Наш студент катастрофира в Лондон, спешно събират средства за операция на главата

Александър Георгиев Атанасов от Добрич, който е студент в Лондон, незабавно се нуждае от средства за интервенция, оповестиха негови близки. Момчето е потърпевшо тежко при злополука на рейса, с който е пътувало към университета, оповестява „ Монитор “.

Александър е втора година студент в London School Business&Finance. В петък е пътувал за университета, когато рейсът му е аварирал. При случая има шестима ранени, единият от които е Александър. В петък би трябвало да му бъде направена интервенция на главата, само че тя коства 10 000 паунда.

Застраховката покрива едвам 3000 паунда. Бащата на Александър е умрял преди 15 години, а майка му Мария Атанасова е помощник в българското учебно заведение в Рим. Сумата за интервенцията е непостижима за фамилията. Затова започва акция за набирането на средства. Колеги на майката към този момент са се присъединили, само че се притесняват, че няма да съумеят да обезпечат сумата до четвъртък.

В магазин „ Хиполенд “ в Добрич е сложена кутия за дарения.

Открита е и дарителска сметка към БЧК-Добрич, по която всеки, който желае да помогне на момчето, може да преведе средства:

ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БЧК ДОБРИЧ

UniCreditBulbank клонДобрич с

BIC CODE UNCR BGSF

IBAN BG 86 UNCR 96601006277714

ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА АЛЕКСАНДЪР ГЕОРГИЕВ АТАНАСОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР