Александър Дюлгеров едва не се възползва от неточност в отбраната

...
Александър Дюлгеров едва не се възползва от неточност в отбраната
Коментари Харесай

Локо Пловдив се измъчи срещу 10 от Пирин, но ще продължи да е на върха


Александър Дюлгеров едвам не се възползва от неправилност в защитата на Локо, само че Хоркаш пресече. Минута по-късно Георги Минчев опита атрактивна задна ножица, само че не съумя да уцели вратата. 

В последните минути от полувремето пристигна най-чистият късмет за Пирин. Юго Комано се изплъзна от Ангел Лясков и напредна в половината на Локомотив, където от стрелкова позиция не съумя да откри защитаваната от Хоркаш врата. В ответната офанзива Ковальов по малко чудноват метод избави удар от 6-7 метра на Георги Минчев. В продължението на първата част страховит удар на Христо Иванов от към 25 метра бе отразен с тъга от Максим Ковальов.

Локомотив стартира и втората част мощно - Димитър Илиев изведе Джовани на чиста позиция, бразилецът обаче откри външната страна на мрежата. Пирин сподели, че не се предава - Кондраков бе изведен самичък против Хоркаш и стреля в близкия ъгъл, само че хърватинът сподели инстикт и отрази с крайник.

Сетне Борис Тютюков преодоля двама и опита подаване в дребния пеналт, където Мартин Паскалев бе позициониран чудесно и мазета в корнер. От ъгловия удар Дюлгеров засече с глава и бе покрай гол. В ответната офанзива Евандро Коста се озова на добра позиция и опита пас, което се оказа неверното решение.

Страхотна офанзива на Локомотив, приключила с удар на Димитър Илиев спря в лявата греда на Ковальов. Стражът имаше голям шанс, тъй като след отклоняването в гредата, топката се озова право в ръцете му.

Много чист късмет за Пирин! Динко Хоркаш увисна при центриране и топката инцидентно попадна у Борис Тютюков, който не съумя да нанесе удар на празна врата.

0:1 за Локо Пд! Джовани откри от дузпа, отсъдена след ВАР обзор. Наказателният удар бе преразгледан от Петър Кузев, който отиде персонално да се увери до монитора, че Александър Дюлгеров е играл с ръка три минути преди осъществяването на бразилската звезда на " смърфовете ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР