Александър Дунчев постави ултиматум водачите в листите да са от

...
Александър Дунчев постави ултиматум водачите в листите да са от
Коментари Харесай

Никола Минчев: Дунчев постави ултиматум за листите

Александър Дунчев сложи ултиматум водачите в листите да са от Продължаваме промяната . В коалиция като нашата е обикновено да се създадат взаимни отстъпки и някой да отстъпи. Първите две места в листите са избираем, не виждам какъв е казуса и за какво той е неудовлетворен. От Политическа партия не поддържаме.

Това съобщи в ефира на БиТиВи Никола Минчев от Продължаваме промяната.

По думите му обединяване на Политическа партия с Демократична България е коалиция на правилата, а не на спасението . Считаме, че в тази конюнктура ще получим по-добър резултат на изборите, разясни той.

Ние се борим за по-добра България, с по-добър живот и господство на закона. Тези, които желаят България да продължи пътя си напред, ще ни поддържат, добави Минчев.

Той уточни, че задачата пред обединението ПП-ДБ е първото място на предварителните избори. Ние не бягаме от отговорността да съставим държавно управление. Ще създадем всичко по силите си да съставим кабинет. България има потребност от постоянно държавно управление, разясни някогашният ръководител на Народно събрание.

Той бе безапелационен, че може да има застъпване на позициите с ГЕРБ по избрани тематики, само че за влизане в коалиция не може да става дума . Минчев уточни, че вратата за някогашния съдружен сътрудник Българска социалистическа партия не е затворена, само че посочи, че има доста разлики и външно и вътрешнополитически тематики като изпращането на оръжия за Украйна и измененията в Изборния Кодекс.

Според Никола Минчев доверие в изборния развой се гради мъчно. Промените в изборния кодекс и  ще повлияят на българските гласоподаватели, сподели още той.
 Петков отговори на Дунчев за листите: Никой не е над идеята
Петков отговори на Дунчев за листите: Никой не е над идеята

„ Добрите сили “ с избирателен протест пред Народния театър
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР