Александър Донски продължава да демонстрира великолепна игра през настоящата седмица

...
Александър Донски продължава да демонстрира великолепна игра през настоящата седмица
Коментари Харесай

Отличен Донски надви топ поставения и е на победа от титлата в Монастир!

Александър Донски продължава да показва превъзходна игра през актуалната седмица и към този момент е на край на ITF шампионата в Монастир. В полуфиналната фаза на конкуренцията българинът сподели борбеност и наложи волята си над първия подложен в схемата Лукас Катарина за крайното 6:3 7:6(5), като по този метод си обезпечи присъединяване на първи край през сезона, като през утрешния ден го чака конфликт с Лоран Локоли.

Нашето момче се нуждаеше от известно време, с цел да навлезе в дуела, защото инкасира пробив още в дебютното си подаване. С течение на времето обаче Алекс откри ритъма си на игра и напълно скоро възвърне паритета за 2:2, а след това продължи да оказва напън върху противниковия сервис, което го изведе до реализирането на втори брейк, който се оказа решителен за изхода на откриващата част в интерес на сънародника ни.

В началото на втория сет двамата още веднъж си размениха по един пробив, след което бяха задоволително безапелационни в изявите си на начален удар, което наложи изиграването на тайбрек. В него софиянецът изостана с 3:5 точки, но неотложно по-късно се активизира и оттова насетне не загуби нито точка по пътя си към конфликта за купата.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР