Александър Донски и Пьотр Нестеров ще играят срещу италиански съперници

...
Александър Донски и Пьотр Нестеров ще играят срещу италиански съперници
Коментари Харесай

Донски и Нестеров срещу италианци в квалификациите на Sofia Open

Александър Донски и Пьотр Нестеров ще играят против италиански противници в първия кръг на квалификациите на шампионата по тенис от сериите АТР 250 Sofia Open в зала " Арена Армеец " в българската столица.

Двамата българи се включват в пресявките на конкуренцията с " уайлд кард ", а дуелите им са на следващия ден, като програмата стартира в 12:00 часа.

Донски, 589-и в международната класация, размени в последния миг сънародника си Адриан Андреев и ще започва против шестия в предварителната скица деец Андреас Сепи.

38-годишният Сепи е някогашен номер 18 в света и има три трофеи в кариерата си в Тура на АТР. В момента той е 249-и в света.

Андреев не може да се включи в квалификациите в София, защото в неделя би трябвало да играе полуфинал на " Чалънджър в Генуа (Италия), откакто срещата му през днешния ден против бразилеца Тиаго Монтейро беше отсрочена за на следващия ден поради дъжд.

Съперник на 884-тия в международната класация Нестеров пък ще бъде Салваторе Карузо, някогашен номер 76 в света, който сега е 270-и в касацията..

Двамата българи ще вземат участие и в конкуренцията на двойки.

Донски и Александър Лазаров ще стартират в главната скица против Фабрис Мартен (Франция) и Айсам-Ул-Хак Куреши (Пакистан), а Нестеров и Янаки Милев ще започват против близнаците Джак и Джейми Ванс (САЩ). 

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР