Александър Димитров по професия е програмист. Младият българин има собствена

...
Александър Димитров по професия е програмист. Младият българин има собствена
Коментари Харесай

Млад IT специалист даде изключително ценен съвет: Ето как да премахнете всички вируси от компютъра си веднага!

Александър Димитров по специалност е програмист. Младият българин има лична компания, която работи в областта на IT услугите. Димитров бе общителен да даде доста скъп съвет, благодарение на който всеки доста елементарно може да отстрани всичките досадни вируси от компютъра си.

Тези неприятни вируси в действителност са способни да създадат работата с компютър цялостен пъкъл. Но ето какъв брой елементарно можете да решите казуса си. „ Първият проблем е, че доста хора не могат да преинсталират Windows-а си – стартира Димитров. – И по тази причина седят с сходни вируси месеци, че даже и години. Но те могат да бъдат отстранени доста елементарно, освен това изцяло гратис.

Това става благодарение на Anti-Spyware стратегия. Отново – безвъзмездна е, а и не се постанова да преинсталирате системата си. Лично аз съм имал доста вируси и съм ги премахвал сполучливо с нея. Може да си свалите друга Anti-Spyware стратегия, само че в тази ситуация, аз ще дам образец с програмата „ SUPERAntiSpyware „.

Ето и какво би трябвало да извършите, в случай че решите да послушате Александър Димитров

Отидете на този уебсайт: http://www.superantispyware.com/download.html и свалете втората стратегия на която написа “ SUPERAntiSpyware Free Edition “. След като инсталирате програмата, стартирайте я и натиснете „ Scan This Computer “, и след това натиснете „ Complete Scan “ в дясно. Изчакайте да ревизира цялата ви система и като е подготвена, изтрийте (Delete) всички открити вируси. Сега, би трябвало към този момент да нямате досадни вируси.

Това ви икономисва цяла преинсталация в множеството случаи. Винаги използвайте Anti-Spyware и Anti-Virus стратегии, с цел да сте сигурни, че сте оптимално предпазени. А ето какво поучава Димитров хората, които не желаят да им се започват някои стратегии когато им се зареди Windows-a: „ Натиснете на Старт бутона, долу в ляво и в търсачката напишете „ msconfig “.

Натиснете „ Enter “ в излезлия прозорец, натиснете „ Startup “ и тук ще ви излезе лист с стратегии. Всички стратегии, които са маркирани, ще се започват всякога когато стартирате компютъра. Може да махнете всички които са ви ненужни, само че оставете Anti-Virus стратегиите ви маркирани постоянно! “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР