Александър Бьомер е бил само на 20 години, когато му

...
Александър Бьомер е бил само на 20 години, когато му
Коментари Харесай

Мъж отново работи като стюард след 12 операции и 33 химиотерапии


Александър Бьомер е бил единствено на 20 години, когато му откриха в коляното и му ампутират крайници. Днес той още веднъж работи като стюард на аероплан. За вдъхновяващата история на младия мъж споделя немското списание „ Фокус “.

Сега мъжът е на 24 години, живее покрай Кьолн и работи за самолетна компания „ Луфтханза “. Заради израстък - прочут като рак на костите, той губи единия си крайник и в този момент върви благодарение на. Но това не пречи на младежа да се върне на работата. През октомври 2022 година още веднъж стартира да лети.

Журналистите от немското издание се срещат с него на пистата в края на предходната година – малко преди да излети за Буенос Айрес. Два дни преди този момент е бил на и лекарите са удостоверили, че нищо не му пречи да извършва отговорностите си. Болестта не се е върнала.

„ Всичко стартира през 2018 година с болки в коляното “, споделя Алекс. Отначало той не одобри положението си за нещо съществено. Помислил си, че си е наранил, нищо повече. „ Стана ми смешно - какъв брой неуместно е в действителност да удряш вътрешната част на коляното си. Трябва да си извънредно неумел “, спомня си той. Със сигурност не е очаквал нищо неприятно.

Поставят му диагнозата през август 2018 година Ужасил се от мисълта, че животът му е към своя край и родителите му евентуално ще би трябвало да го погребат. Последвали няколко. Махнали неговата коленна става и я заменили с изкуствена, само че станала зараза и се постанова да му ампутират крайници.

Година по-късно – след 33 химиотерапии и 12, той е изписан от болничното заведение като клинично здрав. Но се тормозил да се върне на работа, тъй като придвижването по тясната пътека в самолета по време на турбуленция е мъчно даже за хора с два крайници. Тогава видял в обществените мрежи майка с протеза, която държи бебето си в ръце.

„ Казах си, че откакто тя не се опасява, че ще изпусне бебето, то и аз не трябва да се опасявам от рухване. Това ме насърчи да се върна към специалността си и още веднъж да се кача на борда на самолета “, споделя Алекс преди да излети за Буенос Айрес.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР