Александър Арно, синът на най-богатия човек в Европа, влиза в

...
Александър Арно, синът на най-богатия човек в Европа, влиза в
Коментари Харесай

Синът на най-богатия човек в Европа влиза в управлението на Tiffany & Co.

Александър Арно, синът на най-богатия човек в Европа, влиза в борда на изпълнителните шефове на Tiffany & Co., след четири години като основен изпълнителен шеф на марката за куфари от висок клас Rimowa, написа Business Insider.

В Tiffany 28-годишният Арно ще бъде изпълнителен вицепрезидент " Продукти и връзки ", се споделя в известието на компанията. Tiffany & Co. неотдавна бе добита от LVMH, най-големият производител на първокласни артикули в света, който се ръководи от бащата на Арно, милиардерът Бернар Арно. След едномесечен спор LVMH завърши договорката си за закупуване на емблематичната марка бижута за 15,8 милиарда $ (октомври 2020 г.).

" Напускам Rimowa, с цел да се причисля към Tiffany в Ню Йорк ", написа Арно в обявата. " За мен е чест, че бях част от фамилията на Rimowa.Независимо от дистанцията, Rimowa постоянно ще бъде в сърцето ми ", написа Арно.

LVMH се управлява от татко му Бернар Арно от 1989 година, който е най-богатият човек в Европа и четвъртият най-богат човек в света, с чиста стойност на благосъстоянието към 117 милиарда $, съгласно показателя на милиардерите на Bloomberg. В началото на пандемията благосъстоянието му се сви с 30 милиарда $, откакто магазините на дребно бяха бяха затворени и цената на акциите на LVMH внезапно се срина. Оттогава империята му се възвръща и загубите се връщат.

Още три деца на Бернар заемат управителни позиции в портфолиото на LVMH. 45-годишната Делфин Арно е изпълнителен вицепрезидент на Louis Vuitton. Антоан Арно, 43-годишен, е основен изпълнителен шеф на Berluti. Той дава отговор за имиджа, връзките на LVMH. И Делфин, и Антоан са в борда на шефовете на LVMH. 26-годишният Фредерик Арно е основен изпълнителен шеф на Tag Heuer. (Най-малкият наследник на Бернар, Жан, към момента учи, съгласно Bloomberg.)

Друг деец от Louis Vuitton - Антъни Ледру, ще поеме поста основен изпълнителен шеф на Tiffany, замествайки Алесандро Боглиоло.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР