Александър Алтънбашев вече не е между живите, каза за астроложката

...
Александър Алтънбашев вече не е между живите, каза за астроложката
Коментари Харесай

Астроложка сензационно: IT спецът Алтънбашев вече не е между живите!


" Александър Алтънбашев към този момент не е сред живите ", сподели за астроложката Йорданка Игнатова. Тя счита, че след отвличането на IT експерта на 25 май той е премахнат, тъй като похитителите не са съумели да вземат каквото са желали.

Преди дни Игнатова позна пред вестника какво се е случило с друга IT специалистка - Алена Щерк. Тогава астроложката изпревари ченгетата и сподели по кое време и къде ще бъде открит трупът на младата жена, преди въобще да се знае, че тя е мъртва. Игнатова позна също за какво и къде е била убита Щерк.

" От основаната звездна карта е видно, че Алтънбашев към този момент не е сред живите. Хорарната карта е с асцендент Везни с шеф планетата Венера, която е в осми дом на картата (парите и смъртта) и е в под напрежение аспект с Луната, консификатор на изчезналия мъж. Вероятно похитителите не са могли да вземат всичко или нужното, за което е похитен, тъй че гибелта е сигурна. Освен това и Плутон в четвърти дом ще направи аспект с Марс, който е шеф на Александър и негов осми дом - този под напрежение аспект води също до гибел.

Похитителите очевидно са негови клиенти, само че има и негов другар или прочут, забъркан в цялата работа. Той е в България. Ако не бъде открит до 10 дни, откриването на натрупа може да се проточи до година и половина. Някой може да проговори или този, който го е извикал на среща, с цел да го подмами, ще докара проверяващите до нужната диря, в случай че не изчезне и той. Останките на Александър би трябвало да се търсят на запад, в хълмиста околност, изгорена земя, покрай борове. " Това сподели пред вестника астроложката Игнатова, която базира своите догатки на хорарна карта, направена особено за IT експерта.

Алтънбашев изчезна на 25 май. В момента полицията проверява две версии - похищение или укриване. По последна информация телефонът на Алтънбашев беше засечен ден след изгубването му в региона на Бистрица.

Основната версия на ченгетата е, че търговецът на криптовалута е бил похитен, с цел да му бъдат изпразнени сметките, в които държал милиони евро в биткойни. Както към този момент стана ясно, Алтънбашев е държал паролите за тях в сейф в огромна банка в София.

За последно той е забелязан от сестра си, която го е закарала на среща. В деня на изгубването на компютърния познавач незнаен все още мъж се е опитал да влезе в жилището му. Това сподели представителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова. За визитата разказала сестрата на търговеца на криптовалути. Мъжът първо позвънил на нейната врата. Когато го видяла, се развикала. В този миг той към този момент отключвал жилището на брат й, което е на същата площадка. След това индивидът избягал. Прокурор Петрова отхвърли да уточни дали самоличността му е открита.

Алтънбашев е видян за последно в понеделник, 25 май, сутринта, когато сестра му Теодора го е оставила пред магазин в Бизнес парка. След това са си писали през мобилно приложение. След 12 часа на обяд телефонът на IT експертът към този момент бил изключен.

Ивайло Борисов-Ториното също бе разпитан. Той е бил другар на Александър. " Проверява се версията, че се е укрил по някаква причина, само че главната линия на следствието е похищение ", безапелационна бе Десислава Петрова.

Разследването продължава, а ченгетата не престават да търсят мъжа, който е опитал да нахлуе в жилището на Алтънбашев.

В криптосредите считат, че се укрива

Изчезването на Александър Алтънбашев не е казус, защото той не е първият криптомилионер, чиято орис е обгърната в тайнственост. Историята помни няколко сходни случая, в които следите на основатели на криптовалути или тържища се губят, а по-късно се оказва, че са живи. Има даже и такива, които са инсценирали гибелта си.

Причината за решението им да се " изпарят " е срив в цените, което им навлича недоволството на ядосаните вложители. Пред " 168 часа " експерти от IT средите изключиха версията Алтънбашев да е похитен. Те считат, че не става въпрос и за ликвидиране. По-скоро позволяват, че мъжът е избягал и сега се намира в някоя от топлите страни.

Семейството му обаче е изрично, че става въпрос за отвличане.

Снимка: Инстаграм
   
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР