Александър Алтънбашев е в неизвестност от седмицаНяма развитие по издирването

...
Александър Алтънбашев е в неизвестност от седмицаНяма развитие по издирването
Коментари Харесай

Ни вест, ни кост от изчезналия търговец с криптовалути

Александър Алтънбашев е в неопределеност от седмица
Няма развиване по издирването на търговеца с криптовалути Александър Алтънбашев, който е в неопределеност от предишния понеделник, научи “Труд”.

По случая се води следствие за похищение, само че през днешния ден изтича към този момент цяла седмица, а не е известно дали някой се е опитал да се свърже с околните му. Налага се версията, че това не е класическо похищение против откуп, а по-скоро задачата на похитителите е да се снабдят с портфейлите с криптовалута, паролите до които има само трейдъра/търговеца, обясниха осведомени.

Не са опровергани до момента и останалите две версии - че Алтънбашев към този момент не е сред живите, или че е решил да изчезне поради проблеми с бизнеса или с клиенти, чийто пари е управлявал във виртуалното пространство и е изгубил. До момента няма недоволства, а тъкмо противоположното - той се употребил с доверие, че търгува при най-малък риск. Преди дни непринудено в полицията се явил и дал показания Ивайло Борисов, по прякор Ториното. Мъжът, който беше съден със Златко Баретата и оневинен, споделил, че се познава от дълго време с Алтънбашев и постоянно се чували по телефона, само че нямали общ бизнес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР