Александър Александров потвърди трансфера си в столичния Славия. Ето какво

...
Александър Александров потвърди трансфера си в столичния Славия. Ето какво
Коментари Харесай

Сашо Александров: Имах много оферти, но Венци Стефанов беше най-настоятелен

Александър Александров удостовери прехвърлянето си в столичния Славия. Ето какво сподели бранителят, малко откакто бе оповестена договорката сред " белите " и Етър:

" Наистина към този момент съм футболист на Славия. Искам да благодаря на всички в Етър, където прекарах отлични шест месеца. Тръгнах си от Велико Търново по мое предпочитание, защото имаше вид да продължа кариерата си зад граница, само че нещата пропаднаха.

 Славия подписа с Александър Александров
Славия подписа с Алвеша

Договорът е за период от две години

Избрах Славия, защото Венци Стефанов беше най-настоятелен. Имах предложения и от други отбори в България, само че това е минало. Сега към този момент мисля единствено за Славия. Надявам се да играем край за Купата на България.

Полуфиналите с Ботев (Пловдив) няма да бъдат по никакъв начин лесни, само че имам вяра, че ще имаме сили да отстраним носителя на трофея и да играем за оценката. Другата ни цел е да влезем в първата шестица в мачовете до края на постоянния сезон.

Изоставаме със седем точки, само че имаме своите шансове. Важното е да сме живи и здрави и да се подготвим добре на лагера в Турция ", показа Александров пред Sportal.bg.

 Снимка 317589
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР