Александър Александров - Кривия ще празнува днес своя 45-и рожден

...
Александър Александров - Кривия ще празнува днес своя 45-и рожден
Коментари Харесай

Александър Александров на 45 години: Моята равносметка съм я направил отдавна

Александър Александров - Кривия ще чества през днешния ден своя 45-и рожден ден. Футболист №1 на България за 1999 година от скоро има ново амплоа - управител. Бившият национал и полузащитник е играл у нас в Марица, Левски, Черно море, Ботев (Пловдив), а в Турция е носил екипите на Коджаелиспор, Истанбул, Кайзери, Коняспор и Анкарагюджу.

" От два месеца работя в организацията на Лъчезар Танев. С него се познаваме над 20 години, бил ми е управител и той е №1 в този отрасъл у нас. Ще оказвам помощ за намирането на млади български футболисти. Това е нещо ново за мен, само че съм окуражен да съумея ", сподели в изявление за " Хоризонт " Александър Александров. Той разкри, че следи българското футболно състезание, само че не се нае да дава препоръки или прогнози.

" Следя протичащото се в Левски и у нас, само че на всички места си има ръководители и те би трябвало да вземат решенията за клубовете. Няма какво да скърбя за футболната си кариера. Моята равносметка съм я направил от дълго време и тя е позитивна ", добави Александър Александров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР