Алекса - приятелката на трагично отишлия си от този свят

...
Алекса - приятелката на трагично отишлия си от този свят
Коментари Харесай

Гаджето на покойния Теофиков взриви мрежата

Алекса - приятелката на трагично отишлия си от този свят млад талантДенис Теофиков, която до момента бе известна като гримьорка, става поп фолк певицата. Новината, меко казано, порази почитателите на изпълнителя.

Денис Теофиков си отиде от този свят през октомври предходната година. Само няколко дни след огромната покруса, приятелката му Алекса пусна редица постове в обществените мрежи, в които изливаше болката си, само че неизвестно за какво те бяха спонсорирани, което още тогава провокира мощен хейт с опита да си прави реклама на гърба на сходна драма.

Ето, че крушката си има опашка, както се споделя в известен израз! Алекса става поп фолк певица - желание, което очевидно от дълго време е имала и се е стараела по всякакъв начин да притегли вниманието към себе си поради този миг, употребявайки най-много загубата на Денис.

Дебютната ѝ ария " Обичам те " е отдадена на Денис Теофиков и в нея гримьорката още веднъж излива болката по надарения реализатор.

Гримьорката, която не стопира да скърби за обичания си Денис, с който бяха дружно до последния му ден, излива душата си в ария, отдадена на него.

" Очаквайте премиерата на дебютната ария на Aleksa.officiall – Алекса – „ Обичам те “ на 31 март, 16:00 часа единствено в PlanetaOfficial ", анонсират от телевизия " Планета ", където ще се завърти сингъла. А Алекса към този момент попада в каталога на музикалния колос, като в инфото за нея се споделя:

" Алекса е новото лице в поп фолка, което музикална компания " Пайнер " показва. Родена е на 22 октомври в София, зодия Скорпион. Завършва Колеж по туризъм в Благоевград със компетентност “Бизнес администрация”. Хобито ѝ е да гримира и да пее. За почитателите на поп фолка не е загадка, че тъкмо Алекса бе момичето на Денис Теофиков, с който са били неразделни последните 4 години. Звездата на " Пайнер " е бил и огромния тласък тя да стартира да пее и да се стреми към музикална кариера.

" Денис Теофиков бе за мен целия ми свят! ", с неспокойствие споделя Алекса. И прибавя: " Влюбих се в него още преди цяла България да се влюби в него, а преди месеци изгубих всичко… Именно той бе индивидът, който видя в мен гений. От момента, в който чу моя глас, той искаше да се занимавам с музика. Той е моето ентусиазъм. Денис е индивидът, който първи повярва в мен и по тази причина ще се боря, с цел да се гордее с мен, тъй като знам, че това би искал… ".

" Имам мечти… Мечтая да реализира огромни триумфи с музиката, с цел да може моето момче Денис да се гордее с мен. Мисля, че ще докосна публиката с голямото си сърце и посредством мен и моите песни, хората ще намират частичка и от Денис Теофиков… ", споделя още Алекса.

Междувременно излезе тийзър на клипа, който провокира вълна от разнопосочни реакции в мрежата, написа уеб сайтът show.blitz.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР