Алекса, приятелката на Денис Теофиков, изненадващо стана певица, при това

...
Алекса, приятелката на Денис Теофиков, изненадващо стана певица, при това
Коментари Харесай

Як хейт: Бойкот за Алекса, след като обяви, че става певица на Пайнер

Алекса, приятелката на Денис Теофиков, изненадващо стана певица, освен това се причисли към попфолк колоса „ Пайнер ” . Тъмнокосата дама отнесе доста негативи, в това число обвинявания, след трагичната нощ на 20 октомври, в която 21-годишният реализатор почина, след рухване от седмия етаж на постройка в столичен комплекс. Язвителните мнения, траяли със седмици, очевидно не са сломили Алекса, тъй като тя стремително се е запътила към славата. И около това фенове на Денис настръхнаха, тъй като дебютната й ария ще е отдадена на него.
Премиерата на „ Обичам те ” бе на 31 март.  Десетки се заричат да гласоподават с емотикона палец надолу незабавно откакто парчето бъде качено в „ Ю Тюб ”. В най-голямата фейсбук група за Денис Теофиков бе оповестено, че песента на Алекса няма да бъде качвана при тях. Всъщност отвращение се лее на всички места в обществените мрежи, откакто се разбра за упоритостите на Алекса. Причината е убеждението, че девойката желае да притегли внимание и да е известна, употребявайки името на Денис. Затова даже излиянията й за любовта, която имали и по какъв начин той я подкрепял и насърчавал да се занимава с музика, не съумяха да разчувстван никого. „ Денис Теофиков бе за мен целия ми свят! Влюбих се в него още преди цяла България да се влюби в него, а преди месеци изгубих всичко... Именно той бе индивида, който видя в мен гений. От момента, в който чу моя глас, той искаше да се занимавам с музика. Той е моето ентусиазъм. Денис е индивидът, който първи повярва в мен и по тази причина ще се боря, с цел да се гордее с мен, тъй като знам, че това би искал… ”, изяснява Алекса, която била неразделна с Денис в последните 4 години.

Алекса бе с артиста и в трагичната нощ . Това стана ясно от клип в интернет. Видеото е снимано минути след гибелта на Денис. В клипа Алекса се демонстрира от сутеренен апартамент в блока, от който артистът падна, и очевидно смутена изяснява, че не знае какво се е случило, тъй като била долу. Въпросното видео провокира отвращение, защото в него бе показано и тялото на Денис. Обясненията на Алекса пък повдигнаха много въпроси. В продължение на седмици почитателите на Денис я атакуваха в интернет, държаха тя да опише какво се е случило във въпросната нощ и показваха дори подозрения в тъгата й. Те продължиха и седмици по-късно, тъй като Алекса непрестанно споделяше фотоси с Денис в обществената мрежа, обяснявайки какъв брой доста го обича и по какъв начин любовта им е вечно.

Почитателите на Денис бяха потресени и когато Алекса пусна свои фотоси, за които театралничи гола. Нищо от прелестите й не се вижда – прикрила ги е с ръце и коси. И въпреки всичко почитателите бяха възмутени. Още повече, че се е отбелязала от хотел в Истанбул, в който очевидно бе отседнала при първокласната си отмора през декември. И тогава се писа за голите й фотоси, само че в обществената мрежа те са с дата 1 януари. Възможно е да ги е изтрила и по-късно отново да ги качила отново. Предвид тази предистория на отношението към Алекса, единствено може да се гадае за размерите на хейта, който ще отнесе след премиерата на първата си ария.

„ От скоро започнах да се занимавам с музика. Хобито ми е да гримирам - разпущам и се укротявам по този метод. Но имам мечти… Мечтая да реализира огромни триумфи с музиката, с цел да може моето момче Денис да се гордее с мен. Мисля, че ще докосна публиката с голямото си сърце и посредством мен и моите песни, хората ще намират частичка и от Денис Теофиков… ”, споделя Алекса.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР