Алекса и Елица са официално собственици на нов дом. Победителят

...
Алекса и Елица са официално собственици на нов дом. Победителят
Коментари Харесай

Алекса и Елица от Игри на волята показаха жилището си


Алекса и Елица са публично притежатели на нов дом. Победителят в сезон 4 на " Игри на волята " показа по-рано, че ще влага парите в парцел, в който да живеят с половинката му. Е, това по никакъв начин не закъсня и в навечерието на коледните празници двойката се снабди с първото си жилище.

Голямата премия е вложена рационално, а Елица показа в Instagram дребна част от жилището и гледката, която се открива от него. Очевидно е, че жилището е в София, има много огромна дневна с кухна, а това значи, че не са си купили панелка, а са в ново строителство.

Пред Vbox7 Алекса показа, че Елица ще разполага с парите и ще бъде напълно нейна отговорността за вярното им систематизиране. " Аз и вътре съм го казвал, че тези пари най-вероятно Елица ще разполага с тях, тъй като парите постоянно би трябвало да са при дамата. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, тъй като считаме да се преместим да живеем тук в София и няма да е неприятно и да имаме прекрасен старт ", сподели преди седмици Алекса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР