Алекса Ерски спечели Игри на волята“. Сърбинът надделя над своите

...
Алекса Ерски спечели Игри на волята“. Сърбинът надделя над своите
Коментари Харесай

Както Lupa.bg писа: Сърбинът Алекса спечели Игри на волята“

Алекса Ерски завоюва „ Игри на волята “. Сърбинът надви над своите противници в борба с непредвидени обрати и стана огромният победител в четвъртия сезон на риалити шоуто. Той зае почетното първо място и завоюва премията от 100 000 лева

“За първи път в “Игри на волята ” мога да кажа, че съм удовлетворен от своето показване. Наистина беше доста тежка борба от началото до самия край. Имах доста почтени съперници. Искам да благодаря на Георги и Филип! Благодаря на всички! ”, разгорещено показа Алекса след най-важната си борба. Шампионът по битка стартира своя път в “Игри на волята: България ” като част от племето на Резервите, влезе финален в същинското съревнование, само че преодоля всички провокации и завоюва успеха.

Филип и Георги не съумяха да подредят своите пъзели, само че напуснаха Арената с гордо вдигната глава, макар разочарованието от загубата. “Адмирации за Алекса. Наистина заслужен противник и заслужен победител! ” – разкри Филип. Двамата с Георги демонстрираха какво е същинско великодушие и поздравиха новия първенец за огромната победа. Един Непобедим – Георги, един Безстрашен – Филип и един Супергерой – Алекса направиха най-запомнящия се край в историята на рисковото риалити.

Виктория и черната нинджа на Арената – Гого се разделиха на косъм с опцията да се борят за успеха.

Силни страсти превзеха състезателите на последния родов съвет, а посланията от най-скъпите хора извършиха очите им със сълзи от благополучие. Приятна изненада бяха видеата на отпадналите участници Фейгин, Цветан и Елица, които пожелаха триумф на най-близките си хора в конкуренцията – Георги, Виктория и Алекса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР