Алекса Ангелова втрещи част от последователите си, като качи свое

...
Алекса Ангелова втрещи част от последователите си, като качи свое
Коментари Харесай

Едва я познахме! Алекса Ангелова не прилича на себе си, бори мъката в чалготека

Алекса Ангелова втрещи част от почитателите си, като качи свое фото, което несъмнено не е типично за нея. В Instagram всички са привикнали да виждат Алекса със супер тежък грим, само че тя реши да наруши това " предписание " и се появи в съвсем естествен тип.

Е, грим отново има, само че несъмнено не е в жанр " мил куин ", както нормално наподобява приятелката на починалия Денис Теофиков. Ако би трябвало да сме почтени, Алекса наподобява много по-добре по този начин, а не с тоновете грим, които я състаряват (въпреки че това е съвременно сега - за информация, обложката на новия албум на The Weeknd).

Виж още: И тях ни е неловко да гледаме: Топ 5 на най-криндж БГ мъжете в TikTok 

Иначе Алекса се забавлява от ден на ден напоследък. Тя не е не запомнила за Денис, само че пък и не e потънала в тотална тъга, в случай че съдим от сторитата ѝ в Instagram.

Очевидно е, че още една дискотека не съблюдава разпоредбите и продължава да работи на макс, а Алекса без терзание е отишла да купонясва на присъединяване на новата фолк звезда – Антонио. Някои считат, че сред двамата има освен това, само че ние сме уверени, че това са единствено спекулации. Двамата евентуално се познават, а Алекса просто е отишла да разпусне малко и да не помни за проблемите си.

В началото на годината тя направи и едно малко пътешестване до Истанбул, само че по този начин и не стана ясно с кого е била в Турция. Може би се е възползвала от ниската цена на турската лира и си е напазарувала перилни препарати, захтин, саралия и телешки суджук за черни дни.

Виж още: Помните ли Атанас от първите " Игри на волята "? Няма да повярвате какво се случва с него през днешния ден! 

Изображение: https://www.instagram.com/alexaangelovaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР