Алекса Ангелова продължава да скърби за Денис Теофиков, което е

...
Алекса Ангелова продължава да скърби за Денис Теофиков, което е
Коментари Харесай

Алекса Ангелова замени Теофиков с друг Денис? Гримьорката опасно близка с боксьор

Алекса Ангелова продължава да скърби за Денис Теофиков, което е изцяло разбираемо. Двамата бяха двойка много време, а гибелта на Денис не приключи любовта на Алекса. 

Гримьорката въпреки всичко продължи напред с живота си, попътува, купонясва, а в този момент наподобява си има нов другар, който също се споделя Денис. 

Виж още: Пия, пуша, чу*ам кучки: Емрах се обърна към злобарите си и стана ужасно

 Instagram

Брюнетката постна фотосите горе на стори в Instagram, на които наподобява много близка с въпросното момче. За Денис Гайнов знаем, че се занимава с бокс и обича да пътешества. Някои бързо допуснаха, че Алекса към този момент е заменила Теофиков с различен мъж, само че ние подозираме, че не става въпрос за любовни връзки.

До през вчерашния ден хиалуронката качваше фотоси и видеа с Денис Теофиков, а това ни кара да се съмняваме, че сред нея и боксьорчето има освен това от чисто другарство. В днешно време не е въобще невероятно да има единствено другарски връзки сред мъж и жена. 

Виж още: Тотален MILF: Мартина Юрукова сподели майка си и сме на колене! Виж я и ти

Преди дни Алекса уважи рождения ден на Денис, споделяйки в пост, че няма ден, в който да не мисли за него. " Днес моето сърце, моята душа, моето всичко щеше да прави 22 години.  Ех, Денко, преди година преливахме от благополучие двамата дружно. Днес ще рева самичка на този ден... Обичам те, обич моя и знай, че безконечният ми подарък към теб, е моята обич! Дано си толкоз благополучен там горе, колкото си бил всяка една споделена година с мен на този ден!

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР