Алекса Ангелова, приятелката на Денис Теофиков, не спира да качва

...
Алекса Ангелова, приятелката на Денис Теофиков, не спира да качва
Коментари Харесай

Приятелката на Денис Теофиков: Това е обръщение към всички, които ме сочат с пръст

Алекса Ангелова, приятелката на Денис Теофиков, не стопира да качва нови фотоси и сторита с обичания си. Това обаче подразни огромна част от потребителите, които я упрекнаха в това, че си прави реклама въз основата на една покруса, написа woman.bg.

Досега Алекса запазваше безмълвие, само че реши да отговори на отрицателните мнения.

" Това е послание към всички, които ме сочат с пръст! Към всички тези, които или не са обичали, или се усещат дотолкоз способени, че дефинираха болката и спомените като пиар, тъй като обявявам фотоси с Денис. Защо ли? Защо в този момент? Това ли се питате? Едва ли, в случай че в миналото съм търсила известност, щях да я диря в този миг. През всички тези години не съм желала, не съм имала нужда да манифестирам възприятията си. Нито аз, нито той! Нашата обич си беше единствено за нас ", написа Алекса на стори в Instagram, в което излива освен болката си, само че и ужасното възприятие, което е изпитала, когато е прочела всички мнения на нападащи я хора.

" Нямахме потребност от утвърждение, нямахме потребност да потвърждаваме на който и да било, какъв брой е мощна любовта ни. Нима, в случай че търсех известност, нямаше всеки ден да виждате наша обща фотография още тогава? Толкова години, споделени само с най-близките ни хора. Знаех, че публиката го желае за себе си, знаех, че за самия него не е хубаво сега да го свързват с който и да било. Обичах го тихичко и без искания. Единствено желаех той да ме обича. И той ме обичаше! ", написа още Алекса и се чуди по какъв начин е допустимо хората да я атакуват.

" Къде ви е логиката? Къде са ви сърцата? Колко доста са хората, които даже не са го познавали, само че разгласяват негови фотоси? Колко доста са хората, които скърбят и не могат да се примирят с мисълта, че го няма. Всички тези хора резервират загатна за Денко жив, само че уви, съгласно вас, аз нямам право. Защо? ", приключва Алекса. В друга своя обява в Instagram Алекса показа, че е заобичала Денис още на 16 година " Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, пребивавам и бленувам, беше и оставаш единствено ти! Моето момченце, моята първа, единствена, безконечна, неземна, безкрайна обич ", написа още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР