Алекса Ангелова отново реши да покаже в Instagram, че има

...
Алекса Ангелова отново реши да покаже в Instagram, че има
Коментари Харесай

Алекса Ангелова пак се разголи и отсече: "Повече съм мъж в сърцето си от тебе"

Алекса Ангелова още веднъж реши да покаже в Instagram, че има тяло за грях, само че не това е значимото. Брюнетката този път показа на стори много забавен откъс, с който предизвика въпроси.

Приятелката на починалия Денис Теофиков ту демонстрира, че към момента страда по загубата, ту се тагва от някой гневен чалга ваучър. Алекса не дава сигнали, че има нов мъж в живота си, само че посланието е много необичайно.

Виж още: Това ли беше краят с Лидия? Наско Колев философства разочаровано 

" На такива като теб не давам време! Повече съм мъж в сърцето си от тебе ", гласят думите, които е качила на стори Ангелова. Не е ясно дали посланието се отнася за съответен човек, а може просто Алекса да харесва фолк баладата " Изхвърли ме ", на Лияна. Не сме сюрпризирани, че Алекса е избрала точно ария на Лияна. Известно е, че брюнетката и Дениз Йозджан, дъщерята на певицата, са близки другари. Двете постоянно купонясват дружно и си харесват фотоси в обществените мрежи.

А има ли нов мъж в живота на Алекса? На този въпрос отговор към момента няма, а и най-вероятно няма да научим въобще. Тя криеше, че има връзка даже с Денис и рядко качваше фотоси с него.

Виж още: Ели от " Игри на волята " за огромните упования към хората, жестоката болежка и гнева

Изображение: https://www.instagram.com/alexaangelovaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР