Алекс Симеонов от Левски 2014 е най-полезният баскетболист в третия

...
Алекс Симеонов от Левски 2014 е най-полезният баскетболист в третия
Коментари Харесай

Силно варненско присъствие при най-добрите за кръга в баскетболното първенство

Алекс Симеонов от Левски 2014 е най-полезният баскетболист в третия кръг от мъжкото състезание на България. В мача на тима си той записа 34 точки и 6 битки при пукотевица 9/11 за две точки, а коефициентът му в класацията на BGbasket.com е 35.

На второ място е варненецът Александър Янев от Берое с полза 33. Той стигна до нея с 29 точки (4/5 за две, 3/4 за три точки и 12/15 от наказателната линия) и 8 битки. Алекс Дейвис от Берое заема третата позиция, откакто означи 16 точки, хвана 7 битки и добави по 3 асистенции, отнети топки и блока за коефициент 29. Двамата допълващи топ 5 на кръга баскетболисти са с идентична полза от 27. Това са Тери Уиснант от Берое с 28 точки, 3 битки и 3 асистенции и Венелин Христов от Черно море Тича с 27 точки, 8 битки и 4 асистенции.

Най-добър шести състезател е попадналият измежду най-полезните Александър Янев. След него е Дейвид Хоутън от Балкан, който записа 11 точки, 12 битки и 3 асситенции за коефициент 23. Първи по ефикасност в кръга е най-полезният Алекс Симеонов с 34 точки. Следват го Ивко Ивков от Спартак Плевен и Александър Янев с по 29 и Тери Уиснант с 28.

Лидери по битки с по 12 са Дейвид Хоутън от Балкан и Травис Тейлър от Рилски състезател, а с 11 е Кристиян Кръстев от Черно море Тича. Деян Карамфилов от Левски 2014 подаде най-вече асистенции – 11, а втори по този индикатор е Тихомир Желев от Берое със 7. Трима са отпред в класацията по отнети топки с по 4 – Травис Тейлър, Дейвид Хоутън и варненецът Тихомир Желев, а първи по „ чадъри ” с 3 е Алекс Дейвис.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР