Алекс се е снимала гола в спалнята като само чаршафите

...
Алекс се е снимала гола в спалнята като само чаршафите
Коментари Харесай

Маги Халваджиян Разбра Преди Минути, Смачка Телефона, Изскуба Си Гривата! Горещата Му Снаха Алекс Енева Го Направи, Снимки! Скочи В Леглото На

Алекс се е снимала гола в спалнята като единствено чаршафите прикриват срамотиите й. Разбира се, фотографията не остана незабелязана от обществеността и още веднъж изтика на напред във времето името на Александра.

Коментарите заваляха като някои от тях въобще не са ласкави. Всичко това искрено нервира Маги Халваджиян. Главата на клана постоянно се е опитвал да бъде сериозен и надалеч от клюкарските приказки.

За него и брачната половинка му Кремена Халваджиян реномето и имиджът са от изключително значение, откакто са стигнали до такава степен, че да работят със международни звезди от киното и музиката.



Магърдич неотложно направил забележка на снаха си и заставил сина си Бедрос да й налее малко разсъдък в главата, с цел да не ги позори по този начин. Дори свободолюбивата и постоянно разчупена Кремена Халваджиян не подкрепила Енева в постъпката й.

Друг е въпросът дали самият Бедрос Халваджиян не утвърждава разкрепостеността на жена си. Младият оператор се слави с бунтарството и дивотиите си, които са неизменима част от живота и характера му.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР