Алекс Сърчаджиева за пореден път потвърждава колко силна е психически.

...
Алекс Сърчаджиева за пореден път потвърждава колко силна е психически.
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева превъзмогва Иван Ласкин на морето СНИМКИ

Алекс Сърчаджиева за следващ път удостоверява какъв брой мощна е душевен. Потвърждение за това е фотография от морския бряг, която актрисата неотдавна пусна в обществените мрежи.

И макар че мнозина допускаха, че Александра няма да желае да почива това лято, а ще се отдаде на дейна работа след жестоката загуба на брачна половинка си Иван Ласкин през януари тази година, ето, че тя въпреки всичко съумява да надвие тъгата си.

На фотоса чаровната актриса е в компанията на своя другарка. А вероятно някъде към тях си играе и дребната дъщеричка на Алекс - София.



През последните месеци тя нееднократно е признавала, че в името на детето си няма да си разреши нито за секунда да падне духом. Даже в противен случай! Ще бъде усмихната и такава, каквото е била постоянно в очите на дребната София.



Припомняме, че преди по-малко от месец Алекс Сърчаджиева отпразнува и своя 36-ти рожден ден. Профилът й в обществените мрежи предстоящо бе залят от благопожелания, само че едно от най-емоционалните послания, което й бе отправено, бе от сътрудника й Ники Кънчев.

" Днес рожден ден чества прелестната Алекс Сърчаджиева, с която дисплеят ни събра в последните десетина години. Супер актриса и смела импровизаторка!



Знаете, животът й обаче никак не е единствено церемонии и блестящи рокли. Господ нонстоп й изпраща тестване след тестване, само че Тя е доста мощна и ще продължи. И продължава! Честита да си, Алекс!!! ", написа той в обществената мрежа, написа show.blitz.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР