Алекс Сърчаджиева се сблъска с още един ужас в живота

...
Алекс Сърчаджиева се сблъска с още един ужас в живота
Коментари Харесай

Нов страшен кошмар сполетя Алекс Сърчаджиева! Какво се случва?

Алекс Сърчаджиева се сблъска с още един смут в живота си. Актрисата се ожали, че преди няколко дни е попаднала в скандална битка с мускулести мъже. Случката се е разиграла в столицата.  Групата бабаити й налетели без някаква съответна причина и за малко не потрошили персоналния й автомобил. Освен това Алекс била заплашвана и обиждана от тях. До скандалната преживелица се стигнало, откакто актрисата спряла за малко пред един от столичните блокове, с цел да остави своя другарка и щерка й София, с цел да погостува там.
Паркирала автомобила си покрай гараж, без да препречи входа му. Алекс била до автомобила си, с цел да си каже „ сбогом “ с щерка си и приятелката си. Изведнъж трима мускулести мъже й се нахвърлили с грозни думи и прилагателни, подготвени да й налетят на пердах. 
Опитала се да им изясни, че е спряла за няколко минутки и е до колата, само че бабаитите траяли да я атакуват. Алекс Сърчаджиева е унищожена най-много поради това, че щерка й станала очевидец на цялата тази преживелица. Тя споделя, че София чула такива обидни думи по неин адрес, каквито в никакъв случай те била чувала преди този момент. Наложило се да си замълчи, тъй като съгласно нея, в случай че била отронила още една дума, щели да я пребият.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР