Алекс Сърчаджиева повече от всичко иска дъщеря й София да

...
Алекс Сърчаджиева повече от всичко иска дъщеря й София да
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева ражда второ дете

Алекс Сърчаджиева повече от всичко желае щерка й София да си има братче, разбра HotArena

„ Готова съм за още едно дете. Да сме живи и здрави, бих родила на драго сърце. Когато пристигна, тогава ”, споделя с тайнствена усмивка дъщерята на Пепа Николова. Разбира се, двамата с мъжа й Иван Ласкин не са спирали опитите в тази посока . През всички тези години дружно пристрастеността им не угаснала. 

Един от детайлите в фамилния им живот бил неизменимото пробуждане заран с чаша кафе в леглото. Иван постоянно ставал преди обичаната си, приготвял закуската за нея и щерка им и я сервирал, до момента в който двете още била в чаршафите. Така било от първия ден, в който двамата живеели дружно и тази традиция съвсем в никакъв случай не се нарушавала в фамилията. 

Покрай цялата им идилия, не е чудно, че Алекс мечтае за второ дете. Освен това чувствала, че биологичният й часовник тиктака и след още няколко години може да не съумява да се оправя по този начин ловко в грижите за бебе и кариера. 

За това пък Алекс има много безапелационен взор над въпроса дали в миналото ще се види като младоженка . С мъжа й от дълго време обсъждали тематиката за легален брак, само че той въобще не ги привличал. Шумни празненства, рокли с воали, тостове до зори. Всичко изглеждало като изцяло непотребен фарс. Първата причина била, че сходна стъпка им се виждала извънредно лицемерна – въпреки всичко към този момент толкоз време били живели без този автограф, че неговата поява на документ не променяла нищо. После сходни ритуали ги ужасявали със своята бездушност и еднообразност. 

„ Това за нас са нелепости и формалности ”, отсича по тематиката Александра, която не желае да чупи шанса си с Ласкин и да утежнява връзките им с още един автограф. Още повече, че с времето и двамата се убедили, че бракът не е гаранция за щастливо семейство, нито отсъствието му. 

„ Иван е по-романтичният от двама ни. Той  продължава да ми прави изненади и всякога е толкоз красиво. Последният път, когато бяхме на фестивала в Банско, ме измъкна от хотела посреднощ, беше намерил една полянка, на която имаше доста светулки и ми я подари. Какво повече може да желае една жена за доказателство за обич ”, уверена е актрисата, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР