Алекс Сърчаджиева посреща рождения си ден далеч от София. Актрисата

...
Алекс Сърчаджиева посреща рождения си ден далеч от София. Актрисата
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с рожден ден на морето

Алекс Сърчаджиева посреща рождения си ден надалеч от София. Актрисата и тв водеща чества тази година на морския бряг, в компанията на най-близките си другари, научи HotArena.

От началото на май месец Алекс е на родното Черноморие, където се забавлява дружно с най-хубавите си приятелки, откакто всички постановки у нас бяха отсрочени за неопределен срок.

В момента звездата на процедура е безработна, само че макар компликациите поддържа висок дух и пази усмивката си, написа „ България през днешния ден ”.

В среднощ на рождения си ден, Алекс бе сюрпризирана от приятелите си с торта за празника си. Тя въобще не очаквала този жест и останала изцяло изумена, като даже се разплака.

Със сигурност празненството ще донесе доста прелестни и скъпи мемоари на Алекс. Пре предходната година тя претърпя извънредно тежки изпитания–загуби брачна половинка си Иван Ласкин при започване на 2019, а по-късно трябваше да се оправя с доста сложни моменти.

Спасения за нея в тези моменти беше точно театърът, само че в този момент и с него е разграничена. Дори и на море обаче водещата обаче не губи форма и всеки ден тренира и тича по плажната линия, а вечер се любува на вкусна храна край морския бряг дружно с приятелки.

До месец се чака Алекс да се върне на работа като водеща. Предстоят фотосите на втория сезон „ Игри на волята ”, който още веднъж ще бъде на морето.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР