Алекс Сърчаджиева плаче от болка, че детето й трябва да

...
Алекс Сърчаджиева плаче от болка, че детето й трябва да
Коментари Харесай

Жестокост! Съученик на щерката на Алекс Сърчаджиева: Ти си к…@ без баща

Алекс Сърчаджиева плаче от болежка, че детето й би трябвало да претърпява сходни неща!
Актьорът Иван Ласкин умря преди 3 години, само че към момента тази покруса преследва фамилията му. Това стана ясно от споделеното от жена му Алекс Сърчаджиева в ефира на Българска национална телевизия.



Актрисата през сълзи описа пред Георги Любенов извънредно жестока история. Един от съучениците на щерка й София й е споделил в лицето, че е к…@ (лека жена) без татко.

София е единствено на 12 година, само че това не пречи на децата към нея да я наскърбяват по жесток метод. Нещо, което майка й не може да разбере, тя се чуди от кое място идва тази свирепост на децата през днешния ден.

Вдовицата на Ласкин (неофициална, тъй като двамата нямаха брак) е безапелационна, че няма да бъде сломена, колкото и удари от ориста да понесе. Тя продължава поради щерка си, която желае да отгледа качествено.

А ударите в живота й в действителност бяха доста. Първо татко й Йосиф Сърчаджиев я изостави още като дете и до през днешния ден не желае да я огледа. След това майка й Пепа Николова умря. Като за похлупак и бащата на детето й се спомина.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР