Алекс Сърчаджиева отново е руса, след като веднага след смъртта

...
Алекс Сърчаджиева отново е руса, след като веднага след смъртта
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева отново блондинка

Алекс Сърчаджиева още веднъж е руса, откакто незабавно след гибелта на брачна половинка си Иван Ласкин внезапно смени имиджа и боядиса косата си в шоколадово кафяво. Младата вдовица резервира тъмния цвят единствено няколко месеца и през днешния ден още веднъж е русокоска благодарение на своя приближен коафьор, който се грижи за нея по време на присъединяване й в Биг Брадър.



Тази събота актрисата събира другари, родственици и фамилията на помен. Сред тях ще бъдат Фънки и жена му, Даниела – вдовицата на Чочо Попйорданов, твърди БЛИЦ. Hotnews.bg напомня, че Ласкин си отиде на 6 януари след няколко месечен престой в разнообразни лечебни заведения от цироза.



Сезонът в Сатиричния спектакъл завърши за Алекс и се чака напълно скоро тя да посети морето с щерка си и приятелки, най-вероятно в прилежаща Гърция. По традиция Ласкин и фамилията му всяка година отдъхваха в южната ни съседка с другари и Алекс решила и този път да посети Халкидики. Все още не е ясно дали Алекс да е водеща на новото предаване "Игри на волята " дружно с Азис, чието име бе оповестено още преди седмица.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР