Алекс Сърчаджиева е била изритана от работа без каквито и

...
Алекс Сърчаджиева е била изритана от работа без каквито и
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева изритана от работа без обяснения, пусна интересна снимка с Ники Кънчев

 Алекс Сърчаджиева е била изритана от работа без каквито и да било пояснения, оплака се самата актриса. Тази година тя няма да води предаването " Игри на волята ". Никой не ѝ споделил тъкмо за какво я сменят. Отношенията ѝ с Нова телевизия сега са извънредно обтегнати, а оферти за контракти с други медии най-малко към този момент не са ѝ отправяни.

Алекс ще би трябвало да разчита единствено на символичните си приходи като театрална актриса, с цел да устоя себе си и своята дъщеричка София, и то в изискванията на понижен брой представления. Заплатата от Сатиричния спектакъл, където Алекс Сърчаджиева работи на щат, за момента е единственият ѝ източник на средства. Известно е, че възнагражденията там едвам стигат 1000 лв. месечно, а постоянно са по-ниски. 

Вместо обаче да се оплаква, Алекс търси всевъзможни способи да изплува от финансовия колапс, в който е изпаднала. Според слуховете, тя е почнала да води сватби против хонорар. Наскоро се появи нейна фотография с някогашния ѝ сътрудник от шоуто " ВИП Брадър " Ники Кънчев, за която по този начин и не стана ясно къде и по какъв мотив е правена. Вижда се обаче, че е от ресторант, а при деликатно вглеждане излиза наяве, че е на публично събитие, което доста наподобява на сватбено празненство. За това свидетелстват присъщите столове, които се употребяват тъкмо за такива събития, декорацията на масите, както и дребната масичка с алкохол зад двамата водещи. 

Облеклото им също подухва чувство за сватбения марш – Алекс е в дантелена розова рокля, а Ники – в костюм в вратовръзка. Тв феновете са привикнали да виждат двамата водещи точно в сходен тип, само че в всекидневието си те не се обличат по този начин. В същото време е известно, че журналистът и актрисата са в положителни връзки, само че не са първи другари и не се движат в общи компании. Какво биха могли да вършат дружно на женитба? Естествено, да водят тържеството. Поредно доказателство на тази теза е, че са в ресторанта, когато той към момента е празен. Очевидно гостите не са пристигнали, което издава, че Алекс и Ники не са измежду гостите, а измежду хората, които са на работа на въпросното празненство. 

Самата актриса загатна, че вече ще припечелва като водеща на сватби. Тя не крие огорчението си, че е докарана до сходно състояние, защото след " Игри на волята " няма никакви предложения за работа в телевизия. " Няма да съм водеща на " Игри на волята " през този сезон. Ако ме питаш за какво, не знам. Може би някой някъде не ме харесва, аз нямам отговор, не ми беше обяснено. Но мисля, че заслужавах съответно пояснение, да вземем за пример " Стара си, грозна си, не ставаш! ". Поне това... Но пък мога да повеждам сватби и матинета ", сподели актрисата в изявление за интернет предаване. Няколко дни по-късно тя разгласява в обществените мрежи точно " сватбената " фотография с Ники Кънчев. Вероятно, когато е давала изявлението, към този момент е била приела офертата за въпросното празненство и точно по тази причина " водеща на сватби " е било първото, което ѝ е хрумнало, когато е почнала да приказва за бъдещето си. 

Още преди актрисата да признае, че към този момент няма да работи в " Игри на волята ", се заприказва, че може да бъде заменена. Според слуховете шефовете в Нова тв считали, че тя към този момент е втръснала на зрителите и е време да бъде сменена. Тонът, с който Алекс подготвени за отстраняването си от шоуто, издава, че е в обтегнати връзки освен с неговите продуценти, само че и с Нова телевизия по принцип.

Което пък е знак, че даже да има идващ сезон на " ВИП Брадър " (клюка, която циркулира от много време), в него мъчно ще се откри място за дъщерята на Пепа Николова. В момента тя е личност нон грата в Нова, само че пък се радва на забележителен интерес от страна на конкурентните Би Ти Ви и Българска национална телевизия. За страдание, от двете места я канят единствено за изявлението и най-малко към този момент не ѝ насочат предложения за работа. 

Междувременно фотосите на " Игри на волята " започнаха на Южното ни Черноморие. Консултант в продукцията е Николай Мартинов, спечелил шоуто за оцеляване " Сървайвър " през 2008 година, предавано по Би Ти Ви. Мартинов победи благодарение на зрителските гласове. Няколко години по-късно той влезе в къщата на " ВИП Брадър ", само че там не съумя да реализира сходен триумф, написа Уикенд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР