Алекс Сърчаджиева днес със сигурност отново е усетила още по-силно

...
Алекс Сърчаджиева днес със сигурност отново е усетила още по-силно
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с разтърсващи думи за рождения ден на Ласк...

Алекс Сърчаджиева през днешния ден сигурно още веднъж е усетила още по-силно загубата на обичания си Иван Ласкин, защото в случай че артистът беше жив, през днешния ден щеше да навърши 51 години. Вярна на прочувствената си природа, Алекс пусна трогателен пост във Facebook, с който разплака феновете им.

" Честит рожден ден, Обич Моя! Там... някъде... където и да си... Обичам те, Иване, доста те обичам!!! ", написа Алекс и показа трогателна фамилна фотография отпреди няколко години, на която тримата с щерка им София наподобяват извънредно щастливи.

Актрисата получи поддръжка и насърчителни думи от стотици почитатели. Колежката й Биляна Петринска се включи в мненията: " Мила Алекс... Със сигурност е някъде там и доста, доста ви закриля...тази луда глава... а и ни се смее и радва... Прегръщам те. Ти,заедно с принцесата ви, БЪДЕТЕ. Той се гордее, да знаеш ".

Макар да минаха две години от гибелта на Иван Ласкин, красивата му вдовица още не може да преживее гибелта му и наподобява като че ли в никакъв случай няма да успее. Това не е изненада, защото двамата имаха извънредно мощна и красива обич, и въпреки Александра да се пробва да запази щерка си от тъгата, в никакъв случай не отхвърля, че празнината след Ласкин не може да бъде запълнена.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР