Алекс Раева разкърши дансинга на Денсинг старс:“ по полупрозрачно трико.

...
Алекс Раева разкърши дансинга на Денсинг старс:“ по полупрозрачно трико.
Коментари Харесай

Мрежата прегря: Алекс Раева изви перфектно тяло в „Денсинг старс“

Алекс Раева разкърши дансинга на „ Денсинг старс: “ по полупрозрачно трико. То обрисуваше всеки подробност от тялото й.  Тя съумя да взриви публиката с пластика и темп.

" Извънземна! Невероятна! Да я разгласят за победител! ", пожелаха фенове в обществените мрежи.

Журито бе изправено на крайници от новосформираната двойка. Алекс си партнира с някогашния танцьор до Нона Йотова – Даниел.

" Какво тяло, каква експресивност! 100-процентова жена ", изрече се Галена Великова.

" Няма по какъв начин да си Раева и да не си топ " - бе коментарът на Илияна Раева.

Краси Радков бе провокиран на двубой от колежката си. Комикът към този момент тренира старателно, с цел да не се изложи. Да не забравяме, че Раева подвигна високо летвата.

Звездите в " Денсинг старс " показаха танци, отдадени на техни доста близки хора. Всички участници оставиха сърцето и душата си на сцената на блестящото шоу. Емоцията в множеството от участниците надделяваше, правеше осъществяването на танците мъчно.

След като линиите за гласоподаване бяха затворени и всички изпратени до този миг SMS-и бяха регистрирани, стана ясно, че тази седмица никой няма да отпадне.

„ Любовта няма граници, няма първи и последни, не може да бъде измерена. Тя би трябвало да продължи. Затова журито реши, че всички двойки не престават напред “ – заяви Илияна Раева.

 

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР