Алекс Раева подозрително е наедряла и изглежда като бременна. Бившата

...
Алекс Раева подозрително е наедряла и изглежда като бременна. Бившата
Коментари Харесай

Ще разбие ли сърцето на Слави бременната Алекс Раева

Алекс Раева съмнително е наедряла и наподобява като бременна. Бившата певица на Слави Трифонов, която в последните години се изявява главно като тв водеща, е качила най-малко 7-8 кг, има ясно обрисувано коремче, очевидно е наедряла и в бюста, което кара доста хора да мислят, че чака дете.

В случай, че Алекс в действителност е бременна, съдейки по външния й тип, би трябвало да е в третия или четвъртия месец. Това значи, че раждането се чака през ранната пролет. Преди няколко месеца тя разгласи, че има сериозна връзка с мъж, чиято идентичност отхвърли да разкрие, защото специалността му нямала нищо общо със шоубизнеса и той не желал името му да се обявява.

Бил неин прочут от години, само че любовта им пламнала след дълго време, което прекарали като другари. Романтичната им връзка е от повече от година - изцяло задоволително, с цел да решат дали са подготвена да основат и отгледат деца дружно, написа седмичник.

От години се приказва, че Алекс е правила аборт от някогашния си началник Слави Трифонов. Ако обаче този път е бременна, 37-годишната певица най-вероятно ще задържи бебето.

Това ще бъде следващ сърдечен удар по Дългия. Бившата му - балерината Мартина също се задоми и роди две деца на боксьора Коко. Най-голямата му обич - психоложката Маги също се осъществя в персонален проект. /Марица.бг
тагове слави алекс раева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР