Алекс Раева още не може да отслабне след раждането на

...
Алекс Раева още не може да отслабне след раждането на
Коментари Харесай

Алекс Раева отслабва като Деси Слава

Алекс Раева още не може да отслабне след раждането на щерка си Леа, стана ясно от последните й фотоси в обществената мрежа. Певицата и водеща зарадва феновете си със свежи фрагменти от дъждовния юни, само че от фотосите се видя, че не е съумяла да смъкне насъбраните около бременността килограми.

Вероятно точно това е и повода толкоз дълго време да страни от публичността. Раева роди предходната година, на 38-годишна възраст, а преди този момент постоянно е поддържала тежестта си със свиреп диети, тъй като е предразположена към напълняване.

View this post on Instagram
A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Jun 5, 2020 at 12:20pm PDT

Поредният й опит за диета в действителност е предложен от колежката й Деси Слава, която от години се бори с наднормено тегло, само че без триумф. Едва напоследък чаровната певица съумява да стопи 8-9 кила от фигурата си. Блондинката е окуражена да влезе в старите си мини рокли, като предава опита си от режима и на Раева. Деси в действителност съблюдава нисковъглехидратен и високомазнинен режим, прочут като кето диета. Със същия режим отслабва и половинката на Криско Цветелина Петрова. Изпълнителката наблягала на чисто месо, без подготвени салами, кренвирши и пушени меса. Позволено и целесъобразно е да се употребява риба и морски блага, зехтин, твърди сирена и кашкавали, всички типове зеленчуци (с изключение на тези подземен като картофи, моркови, чесън, остарял лук и други). Към плодовете би трябвало да се въздържа, само че са разрешени малко ягоди, малини и боровинки. Този метод на хранене, комбиниран с придвижване и спорт, подсигурява бързо вталяване и то за месец.

View this post on Instagram
A post shared by Desi Slava(@desislavaofficial) on Jun 17, 2020 at 10:51am PDT

Въпреки тъгите си към свалянето на килца, Алекс наподобява щастлива и удовлетворена от живота, макар непотребните килограми. Мъжът до певицата – прочут благоевградски предприемач, е много по-възрастен от Алекс и наднорменото й тегло въобще не го тормозило, написа lupa.bg.

View this post on Instagram
Have Yourself A Merry Little Christmas #christmas #holiday #santa #family #village #alexraeva #instagood #instachristmas

A post shared by Alex Raeva (@alexandraraeva) on Dec 26, 2019 at 2:06am PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР