Алекс Раева и Мария Игнатова го раздават волни и свободни,

...
Алекс Раева и Мария Игнатова го раздават волни и свободни,
Коментари Харесай

Алекс Раева теши Мария Игнатова след раздялата с Рачков

Алекс Раева и Мария Игнатова го раздават волни и свободни, след разделите с половинките си. Двете водещи, които са като слънцето и луната, са напряко неразделни в последните седмици, научи HotArena.

Певицата и актрисата са неразделно освен поради професионалните си задължения, само че се тешат една друга и след раздялата с мъжете си. Преди дни Димитър Рачков втрещи всички с публично самопризнание, че той и Мария Игнатова са разграничени.

Двамата бяха дружно цели 8 години и мнозина имаха вяра, че най-после даже публично ще се вземат. Това обаче не се случи и те се разделиха.

Същата орис сполетя Алекс Раева и обичания й Дончо. Двойката съвсем стигна до брак, само че и те се разделиха. Краят на любовта им обаче остана в загадка за мнозина и едвам неотдавна Алекс призна, че не са дружно.

Днес тя утешава, Мария Игнатова за раздялата с Рачков и двете обикалят родното море дружно. Красавиците са ангажирани по идния нов сезон на „ Х фактор ” и за поредна година са водещи на шоуто.

Те обиколиха морето, а по всичко проличава, че мъжка компания не им е нужна, написа „ България през днешния ден ”. Двете са безусловно неразделни и на всички места са дружно.

Що се отнася до Рачков, откогато разгласи раздялата с Мария Игнатова той пази персоналния си живот в загадка. И не е ясно дали е омаял нова красавица, или още го раздава свободен електрон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР