Алекс Раева е правила аборт от Слави, шушука се в

...
Алекс Раева е правила аборт от Слави, шушука се в
Коментари Харесай

Алекс Раева за раздялата със Слави: Знам, че аз съм голямата му любов!

Алекс Раева е правила аборт от Слави, шушука се в светските среди
Слави Трифонов постоянно е държал персоналния си живот в дълбока загадка. Шоуменът и водач на „ ИТН ” е правил изключение единствено за една-единствена жена и това е варненката Магдалена Ангелова, която е приета за огромната обич на Дългия. Това е единствената връзка, за която е потвърждавал някогашният тв водещ.

През годините името на Слави е свързвано с доста млади и красиви дами, част от които си мечтаят да са в леглото му и търсят популярност около него. С други е изживявал единствено мимолетни случки, а те си внушават, че са бъдещите му съпруги. Слави опровергава съвсем всички жълтини към себе си, като се изключи Маги, която заема особено место в живота му и до през днешния ден.

Двамата се срещат по време на конкурс за хубост, на който Трифонов е поканен за ръководител на журито. Кариерата на варненката като модел започва от съревнование сред хубавици, проведено от организация „ Визаж ”, където тя се класира трета. Тогава Маги е едвам на 18 години и не приема на съществено ухажванията на именития хъш. Но с течение на времето той й потвърждава, че може да бъде и сериозен. През 2000 година Слави й се изясни в обич пред цяла България на прощалния концерт на „ Хъшове “.
 алекс раева и слави
Снимка: Facebook

„ Искам да благодаря на фамилията ми, че ме поддържа в тези сложни моменти, желая да благодаря и на Маги, по тази причина че изтърпя тежкия ми темперамент толкоз дълго време ”, разгласи шоуменът и призна, че поради любовта си към Маги ще стане непрофесионалист за 2 минути и ще наруши сюжета. „ Голямата обич си отива, с цел да остави вярата, че един ден отново ще се върне ”, впечатли феновете си Слави преди 20 години. Обяснението в обич пред цяла България тогава разчувства русокоската.

„ Когато чух любовните му думи, когато видях сълзите му, помислих че съм неповторима, тъй като бяхме на други години, усетих истинността в думите му и се разнежих ”, призна по-късно психоложката. Магдалена Ангелова не се оправя елементарно с характера на водещия, който и той самият дефинира като сложен, и взема смелото решение да зареже най-желания ерген в страната. Последва серия от къси събирания и раздели, до момента в който връзката им не се разпадна дефинитивно. След раздялата си с нея Трифонов по този начин и не съумя да срещне жена, която да я измести от сърцето му, само че Маги откри любовта в лицето на предприемача Елисавет Ъков, от който има щерка. Преди година се появиха клюки, че варненката се е развела с мъжа си и отново е затоплила връзки с Трифонов, който я е уредил като психоложка в риалити шоуто „ Фермата “. Тази година Ангелова зае мястото на известната психоложка Ани Владимирова и подбираше участниците в седмия сезон на предаването. Едва ли Трифонов ще признае, че са дружно, даже и да са се събрали.

Актрисата Силвия Лулчева пък е студентската обич на Дългия. Състудентите на Лулчева Влади Въргала и Август Попов канят Слави, който учи виола в Консерваторията, да взе участие в студентската стратегия „ Ку-ку ”, която изстрелва учиндолеца на върха. Силвия и Слави се срещат през 90-те, когато тя е студентка в НАТФИЗ и преди малко се е разделила с първия си брачен партньор. Пламва искра и двамата бързо заживяват под един покрив в малко таванче, покрай Женския пазар. Именно на Силвия, която е приключила столичната Френска гимназия, Слави посвещава песента си „ Френската гимназия, нея Господ пази я ”. Двамата не изкарват дълго дружно, само че малко след раздялата им Лулчева среща настоящия си сътрудник в живота – артиста Васил Бинев. От него е дъщеричката й Елица.

Следващата в листата с любовите на Слави е Алекс Раева. Вокалистката и шефът й нито един път не оповестиха публично връзките си, само че всички към тях са наясно с историята и романса им. И до през днешния ден Раева твърди, че с шоумена са били единствено другари. Близки до тях обаче разясняват, че двамата са изживели бурна и буйна обич, като даже има клюки, че беквокалистка на „ Ку-ку бенд ” е правила аборт от Трифонов и малко по-късно е напуснала „ Шоуто на Слави Трифонов ”. След като се махна от вечерното шоу певицата даде изявление, където за първи път си разреши да разяснява, че с сегашния водач на „ ИТН ” са били интимни.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР