Алекс Раева е българска певица, която започва кариерата си като

...
Алекс Раева е българска певица, която започва кариерата си като
Коментари Харесай

Алекс Раева по-откровена от всякога: „Благодаря на бившия си за непрестанния бой“

Алекс Раева е българска певица, която стартира кариерата си като вокалистка в „ Шоуто на Слави “ и даже взе участие в турнетата на Ку-ку бенд. През 2006 година стартира независима кариера. Произлиза от семейство на артисти и самата тя има някои актьорски изяви. В момента е известна като водеща на „ Х фактор “, където води в тандем с Мария Игнатова. Красивата певица и водеща неотдавна навърши 38 години и споделя, че е щастлива и влюбена. Оставила е всички несполучливи връзки в предишното и сега се радва на огромна обич, споделя самата тя. Раева разкри, че е във връзка преди време, само че не пожела да разкрие името на мъжа до себе си.

Вече очевидно е по-спокойна и приказва искрено за проблемите в персоналния си живот и превъзмогването им. „ Мисля, че аз не съм била зарязвана, в случай че по този начин може да се каже. Но това не значи, че не претърпявам нещата. Аз не си потеглям, тъй като някой ми е изневерил или нещо се е случило, а просто тъй като съм осъзнала, че просто не мога да бъда с този човек. Няма да ми е добре отсега нататък. Тоест аз си потеглям в един миг, в който към момента обичам индивида, и тогава е мъчно. И във всичките ми връзки общо взето е по този начин “, споделя Алекс Раева за любовните си прекарвания.

В момента, тя е в щастлива връзка и по думите й се усеща спокойна и улегнала.

Преди да срещне сегашния си другар, Раева бе във връзка със столичния предприемач Камен Атов. Връзката им е била изпълнена с непрекъснат физически и душевен тормоз от страна на Атов, разкрива Раева. Но все пак споделя: „ От тази връзка произлезе дайвинга и доста уроци. Много съм му признателна, даже и за шамарите – дословните и не дословните, тъй като това учи на доста. Разбира се, в случай че можеш да си извадиш изводите от тези неща “. Проблемите, които е съумяла да преодолее, са й помогнали да научи доста и за благополучие всичко това сега е в предишното на хубавицата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР