Алекс Петканова реши да направи нещо, което много мъже искат

...
Алекс Петканова реши да направи нещо, което много мъже искат
Коментари Харесай

Инфлуенсърски закачки: Алекс Петканова сe пошегува с всички, показа снимка на гърдите си

Алекс Петканова реши да направи нещо, което доста мъже желаят да видят. Съвсем неотдавна хубавицата реши да си пусне на стори в Instagram фотография на гърдите. Да, Петканова направи тъкмо това, а ние имаме доказателството. Ето и първото стори, на което загатва какво почитателите ѝ ще видят в идващото, на което в действителност си демонстрира гърдите:

Виж още: Изненада! Джена се похвали - бременна е за втори път 

 Instagram

Когато човек види сходно известие, той безусловно минава на идващото стори, където го чака и заветната фотография на гърдите на една от най-следваните, харесвани и мечтани дами в България - Александра Петканова. Снимката, която даже " Плейбой " не може да си разреши, а Алекс просто шерна най-свободно в мрежата.

Виж още: 3 седмици без Денис Теофиков: Ще разберем ли какво се случи на 24 октомври?

И по този начин... ето и фотография на гърдите на Алекс Петканова, с цел да не кажете, че се майтапим по въпроса:

 Instagram

Вероятно сте малко разочаровани, само че по този начин са се почувствали и всички почитатели на Алекс, които са се надявали на нещо друго, а в действителност са попаднали на рентгенова фотография на гърдите на инфлуенсърката. 

Иначе напоследък Петканова много пътува, а последно бе в Дубай, където бе в компанията на близки другари. Не стана ясно от сторитата и фотосите дали Дани е бил с нея, или е останал в България, с цел да се грижи за сина им Габриел, само че е несъмнено, че Алекс си е изкарала супер, в случай че съдим от фотосите и сторитата, които тя към момента споделя от това необикновено кътче. Да са живи и здрави и двамата да си инфлуенсърстват наволя и да обикалят необятния свят!

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР