Алекс Петканова потвърди в Instagram, че тя и Дани Петканов

...
Алекс Петканова потвърди в Instagram, че тя и Дани Петканов
Коментари Харесай

"Решението ни е окончателно": Алекс Петканова официално обяви развода с Дани и причината

Алекс Петканова удостовери в Instagram, че тя и Дани Петканов са поставили завършек на връзката си. Нещо повече – инфлуенсърката написа в дълъг пост, че двамата с Петканов са подали документи за бракоразвод.

" Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови ", написа Алекс и акцентира, че в раздялата няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. 

Виж още: Светлана Гущерова пази дълбока загадка? Ето какви са знаците и за какво всички подозират това 

Алекс споделя, че с Дани не са успяли да преодолеят компликациите, само че са полагали съществени старания в последните месеци. " Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен ", добавя Петканова. Основен приоритет и за двамата постоянно ще продължи да бъде синът им Габриел. 

" Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич ".

Виж още: Кака Стела станала секси: Влогърката се пусна без грим и филтри по бански!

Припомняме, че при започване на февруари стартира да се написа, че инфлуенсърите са разграничени и не живят дружно. Последователи видяха, че двамата нямат от много време нови общи фотоси, а сторитата им са все от разнообразни места. Двамата имаха една разлъка, само че се събраха и ожениха във Vip Brother през 2017 година, когато доста техни близки бяха срещу. Алекс пък бе забъркана в секс скандал, за който Дани обществено описа, с цел да я унижи, само че любовта им тогава надви и двамата си простиха.

Изображение: https://www.instagram.com/aleksandra_petkanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР