Алекс Петканова и Даниел легнаха заедно под ножа, за да

...
Алекс Петканова и Даниел легнаха заедно под ножа, за да
Коментари Харесай

Петканови се оперираха на аванта в Турция, прибраха и солиден хонорар

Алекс Петканова и Даниел легнаха дружно под ножа, с цел да си поправят носовете. Инфлуенсърите се оперираха в клиника в Турция, като не заплатиха и лев за интервенцията, която е на бартер против реклама. Двамата даже са получили 15 000 лв. хонорар за изявата си, писа „ Уикенд “.

Ако за моделката е обикновено да е по-суетна, тъй като е жена, то за Лудия кореспондент корекцията е леко комична. Последователите му в обществените мрежи не стопират да му се подиграват и да го хулят, че се е трансформирал в женска кифла.

Благодарение на канала им в Ютюб знаем за корекциите по тялото, които Александра си е правила, както и за присаждането на коса, на което Даниел се реши. Както наподобява, двойката няма да се спре пред новите благоприятни условия, които предлага пластичната хирургия.

„ Дани, какво би споделила починалия Милен Цветков, в случай че беше жив? Нали ти е преподавател, на това ли те е научил? “, „ Дани, Дани, до по кое време ще търпиш това?! Първо коса те кара да си присаждаш, след това те назовава ленив, кара те да вървиш на фитнес, в този момент и такава сериозна, изменяща външния тип и живота интервенция. Тя просто не харесва нищо в теб и се пробва да те направи какъвто тя желае. Ужас! “ – пишат почитатели на младото семейство под фрагментите с новите носове. Някои от почитателите на Петканов даже се гаврят с него, че чакат идната му интервенция да е силиконов бюст, като има и много по-нецензурни оферти, които ще спестим на читателите си.

От няколко дни най-новата мода е всички да се снимат с лепенки на носа, съвсем като Александра и Даниел. Красимира и Димитър от „ Фермата “ също се подиграха на новите копачи на двойката и ги иронизираха, като написаха, че са се подложили на „ мозъчна трансплантация ”. Митко Павлов не остана по-назад. Водещият си постави лепенка и написа: „ За да съм в тренда и да не пропусна да си направя нос а ла Майкъл Джаксън ”.Добрата вест е, че синът на Петканови въпреки всичко съумя да ги разпознае с новите им носове, а почитателите на
Лудия кореспондент и Мама модел се множат, макар рецензията, която търпят. Пък и парите са си пари...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР