Алекс Петканова и Дани Петканов днес гостуват в студиото На

...
Алекс Петканова и Дани Петканов днес гостуват в студиото На
Коментари Харесай

Петканови на гости на Гала дни преди термина! Ето как Алекс споделила на Дани, че ще става баща

Алекс Петканова и Дани Петканов през днешния ден гостуват в студиото " На кафе ". Тя показа, че терминът й е тази седмица и се чака всеки миг техния наследник да се появи на бял свят. 

Гала се приготви с възглавници, поръча да й стоплят гореща вода в тенджера, в случай че манекенката тръгне да ражда. Водещата се пошегува, че, в случай че се роди в студиото бебето ще има 6 кръстника.

" При нас бебето стана ей- по този начин. Бях се настроила, че ще стане постепенно, на мои познати им лиши 8 месеца, и си казахме хайде да опитаме. Много дами си наблюдават овулации, мерят темеператури, ние нищо. Един ден Дани ми вика " Бременна си ". Викам му " не, не съм, аз си познавам тялото ", а той беше сигурен. Без да ме пита ми беше купил тест за бременност, дава ми го и вика " хайде, направи го ", а аз му споделих: " Абе ти доверие ли ми нямаш? ". Направих го и беше негативен и му крещя " Видя ли ". Седмица по-късно обаче ми закъсня и аз помислих, че имам проблем. От диетите, които съблюдавах постоянно ми се образуваха кисти, чаках, че и от пътуването може нещо да се е объркало. Запазих си час при доктор, отивам и споделям: " Докторе, отново ми се появиха кистите ", а той ми споделя: " момиче, ти нямаш кисти, имаш сакче ". И аз тогава, макар че ме е позор да ви кажа, с мойто незнание му крещя: " Ужас, сакче, по какъв начин се лекува това? ". И като ми сподели, че съм бременна, напряко сърцето ми се разтрепери. Бях в Благоевград при родителите ми и трябваше на другия ден да се прибера при Дани, а нямах самообладание да му кажа. Затова му се обадих и му го споделих по телефона. Има записано видео на диалога ни ", показа манекенката.

Тя описа още, че Дани я поддържа доста, посещава с нея лекциите за бременни, а той разкри, че го прави от интерес и с огромно предпочитание, а не просто, с цел да не остави Алекс сама. Той се е учил да къпе бебето, да сменя памперси и споделя, че ще взе участие интензивно в развъждането на бебето.



Александра разкри още, че счита да ражда по натурален път, в случай че не се наложи незабавно секцио и по отношение на това е научила танц, който спомага раждането да започва. Показа го в ефира при Гала.



Тя се похвали, че е изкарала доста безпроблемна бременност, даже в 3-ия месец ходили на Офф-роуд, което не било доста целесъобразно, защото се изкачвали на над 2000 м. надморска височина с джипките. За благополучие всичко с нея и бебето е наред.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР