Алекс Петканова е една от най-известните жени в България и

...
Алекс Петканова е една от най-известните жени в България и
Коментари Харесай

Алекс Петканова се извини в Инстаграм, Жени Джаферович коментира

Алекс Петканова е една от най-известните дами в България и несъмнено може да се каже, че има с какво да се гордее.

Кариера, прелестно семейство и луксозен външен тип.

Всички фотоси в Инстаграм профила на Алекс са деликатно подбрани моменти от живота на хубавицата. Миналият месец тя показа много горещи свои фрагменти, на които е единствено по долни дрехи. Много от потребителите тогава разясниха, че Петканова е почтена да бъде модел на „ Виктория сикретс “. Определено сме съгласи с тях.

Виж още:

Оказва се, че фотосите са много обичани и на самата Алекс, която преди броени часове разгласява фрагментите за повторно.

Към тях тя написа следното:

" Предварително се оправдавам, че качвам фотоси от тази поредност, само че в действителност ми е една от обичаните фотосесии ", гласят думите ѝ. 

Съдейки от мненията, не наподобява почитателите на Алекс да имат нещо срещу, че тя дублира фотосите.

Нещо повече, самата Жени Джаферович се включи в мненията.

Виж още:

" Ама на кого се извиняваш? Извинявам се аз, че се заглеждам. Сещаш ли се онази сцена от " Маската " по какъв начин му пада ченето? Точно по този начин сме всички тук! ", добави брачната половинка на Ваня, а написаното от нея бе подкрепено от редица хора, сложили сърца и влюбени емоджита в мненията, наред с похвали за метода, по който наподобява Петканова. 

Скоро Петканова показа други свои фрагменти, на които се вижда, че е в компанията на Ваня Щерева. Тя искрено е написала, че това е едно от дребното другарства, които са се запазили след края на Big Brother, в който Петканова взе участие преди години.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР