Алекс Перейра предупреди Израел Адесаня, че няма да изкара до

...
Алекс Перейра предупреди Израел Адесаня, че няма да изкара до
Коментари Харесай

Алекс Перейра: Адесаня няма да изкара 5 рунда с мен

Алекс Перейра предизвести Израел Адесаня, че няма да изкара до 5-тия рунд в борбата им.

Двамата ще се бият на UFC 281, което ще се организира на 12-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън, Ню Йорк. Переира има единствено 3 борби в кариерата си в UFC, само че е убеден, че има всичко належащо, с цел да победи Адесаня, като се има поради, че той към този момент е с 2-0 против Адесаня в кикбокса.

Последната им борба в Glory of Heroes 7 приключи с победа с нокаут за Перейра, откакто бразилецът удари Адесаня с ляво кроше в третия рунд, отбелязвайки първата загуба с нокаут в кариерата на Израел в бойните спортове.

„ Poatan “ чака сходен резултат на UFC 281. Той ще се опита да постави завършек на тригодишното властване на Адесаня и да стане първият войник, приключил " The Last Stylebender " в ММА, както и в кикбокса.

„ Мога да ви кажа, че за него ще бъде невероятно да не се ангажира, в случай че е в обсега ми, ще го нараня. Какви 5 рунда, той няма изкара 5 рунда. Може да видите в моите борби, че съкратявам дистанцията. Имам доста добра отбрана. Той ще желае да нападна или да контраатакува, само че аз също мога да го нараня със отбраната си. Видях в борбите му, че той рита доста и момчетата нямат точното време, вярното време да блокират. Можете да го нараните с блок. Човекът рита, вие блокирате, може би той няма да рита повече. Той има огромно оръжие и мога да го отстрани рано. Ще бъда покрай него, в случай че не ме удари, ще бъде обичай, а в случай че ме удари, ще се измори като мен. “, цитираха Перейра от Low Kick MMA.

Кой ще завоюва 3-ата борба?

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР