Алекс Окслейд-Чембърлейн ще пропусне последните два мача на Ливърпул за

...
Алекс Окслейд-Чембърлейн ще пропусне последните два мача на Ливърпул за
Коментари Харесай

Халф на Ливърпул няма да играе повече през 2019-а

Алекс Окслейд-Чембърлейн ще пропусне последните два мача на Ливърпул за 2019-а година, откакто е открито, че има проблем с връзките в глезена, удостовери персонално Юрген Клоп.

Офанзивният състезател няма да играе против Лестър Сити и Уулвърхемптън, откакто получи контузията във финала, извоюван против Фламенго, на Световното клубно състезание.

„ Контузията е такава, каквато тъкмо чакахме. Имате три връзки от външната страна на глезена, една от тях е повредена. Сега тъкмо не можем да ви кажем какъв брой бързо ще се оправи, защото не знае. Имал съм такава травма, само че това беше преди години. Може да отсъстваш дълго, може да се върнеш и бързо – ще забележим. Няма късмет да играе против Лестър и през тази година. Ясно е това”, призна Юрген Клоп.

Същевременно немският управител удостовери, че други травми в състава му за визитата на „ Кинг Пауър Стейдиъм” няма. „ Няма други неприятни вести, което е добре. Ловрен, Матип и Фабиньо се възвръщат доста добре, само че няма да играят в оставащите два мача за годината”, приключи Юрген Клоп по тематиката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР