Алекс Матушев: Ямбол ще ми липсва, но съм готов да

...
Алекс Матушев: Ямбол ще ми липсва, но съм готов да
Коментари Харесай

Тони Дечев: Отборите с бюджети могат да работят, останалите - седят и чакат

 Алекс Матушев: Ямбол ще ми липсва, само че съм подготвен да направя крачка напред Алекс Матушев: Ямбол ще ми липсва, само че съм подготвен да направя крачка напред
“В момента има неизясненост в Ямбол. Не е чудно това с изходящите прехвърляния, тъй като към този момент втора или трета година, откогато съм там, момчетата, които взимам в тима, вършат положителни сезони и основават усещане, вследствие на което ги желаят и от други места. Това в това време е неприятно, тъй като не може да се резервира едно ядро в тима, което е значимо ”, съобщи Дечев пред Sportal.bg.
 Ямбол остана и без най-резултатния си състезател Ямбол остана и без най-резултатния си състезател
“За страдание, финансите и бюджета на тима не разрешават да се задържат играчите, тъй като със мощни представяния те си подвигат цената и ни е доста мъчно. Ние го знаем това нещо, само че на този стадий не можем да се оправим. В момента никой не знае кой ще остане. В България нещата се случват на по-късен стадий заради ред неясноти. За нас, треньорите, това е доста мъчно, само че това е ситуацията. Отборите, които имат сигурни бюджети, могат да работят. Останалите - седят и чакат ”, добави наставникът на тима от Ямбол.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР