Алекс Мърдо се призна за виновен в петък за финансови

...
Алекс Мърдо се призна за виновен в петък за финансови
Коментари Харесай

Осъденият убиец и опозорен адвокат Алекс Мърдо се призна за виновен за още финансови престъпления в щатския съд

Алекс Мърдо се призна за отговорен в петък за финансови закононарушения в щатския съд, добавяйки към времето в пандиза, изправено пред дългогодишния юрист, който беше наказан за убийството на жена си и наследник.

Мърдо се съгласи да се признае за отговорен по повече от дузина обвинявания, в това число пране на пари, корист с доверие и финансови измами, в подмяна на 27-годишна присъда. Присъдата би трябвало да бъде утвърдена от арбитър Клифтън Нюман, който насрочи чуване за присъдата за 28 ноември, на което жертвите или техните фамилии ще могат да приказват.

„ Това е победа за жертвите и за справедливостта в Южна Каролина. Надяваме се фамилиите, от които той е предал и откраднал, да почувстват малко успокоение, че той ще излежи присъда за тези закононарушения “, сподели държавният прокурор Генерал Алън Уилсън в изказване. „ Няма значение вашето фамилно име, позиция или връзки – никой не е над закона в Южна Каролина. “

пожизнен затвор без право на подмяна, откакто беше наказан през март по две обвинявания за ликвидиране. 52-годишната Маги Мърдо и по-малкият наследник на двойката Пол, 22, бяха убити през 2021 година в Мозел, имението на фамилията в окръг Колетън, в региона на Лоукантри на щата.

Финансовите закононарушения — Мърдо в началото беше упрекнат в 100 — и убийствата са единствено част от свадите на фамилията. Пол, преди гибелта си, беше упрекнат, че е бил пийнал малолетен, до момента в който е карал фамилната лодка по време на злополука през 2019 година, при която почина 19-годишната Малори Бийч.

Бившата икономка на фамилията, Глория Сатърфийлд, почина в През 2018 година в Мозел и Мърдо беше изправен пред наказателни обвинявания за хипотетична застрахователна машинация, обвързвана с непозволен смъртен иск за гибелта на 57-годишния мъж. А по-големият наследник Бъстър отхвърли да е забъркан в гибелта на някогашния съученик Стивън Смит, който беше открит мъртъв на път покрай Мозел през 2015 година, наричайки спекулациите „ зли клюки “.

Адвокатите на Алекс Мърдо търсят нов развой по делото за двойно ликвидиране, базирайки се на обвинявания, че правосъдният секретар се е намесил в журито. Чиновникът отхвърли обвиняванията.

Мърдоу към този момент призна виновността си във федералния съд през септември по 22 обвинявания за финансови измами и пране на пари,
които включват тези, свързани със гибелта на Сатърфийлд.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР