Алекс Лазов, по-известен като Kachimumu е една от младите БГ

...
Алекс Лазов, по-известен като Kachimumu е една от младите БГ
Коментари Харесай

TikTok звездата Kachimumu: За таланта и самоиронията и какво стои зад тях

Алекс Лазов, по-известен като Kachimumu е една от младите БГ звезди, които изгряват в мрежата на TikTok и всекидневно набира все по-голяма известност. Днес той има съвсем 100К правилни фена и близо 3 милиона лайкове на видеата.

Едва на 18 години, Алекс съумява да притегли десетки хиляди почитатели със своите скеч видеа, в които ловко имитира майка, баба или „ типичният бг преподавател “.

Виж още: Коледа по инфлуенсърски: Ето по какъв начин БГ звездите се готвят за празниците!

Vbox7 изправи Kachimumu пред предизвикването да направи няколко извънредно комични и занимателни фалшификати, които обезпечено ще разсмеят всеки.

В епизода Алекс Лазов визия своята интерпретация на кварталната магазинерка, обичаните ни контрольори в градския превоз, чистачката в учебно заведение и още…

Трябва да признаем, че всички фалшификати на Kachimumu се получават толкоз безпогрешно, тъй като в тях няма непотребна неестественост и пренебрежително възприятие за подигравка, а единствено откровено предпочитание да се забавлява и да забавлява със своите видеа. 

Макар и да наподобява като едно нехайно дете, което към момента не е напуснало учебно заведение, Алекс е имал не лека орис. Роден е във Франция, само че когато е на няколко месеца родителите му вземат решение да се приберат в България. Заживяват в София. Една на 6 години, обаче Алекс остава без майка и татко му е заставен да се върне в Кюстендил, където малко по-късно среща втората си жена. 

Kachimumu споделя, че обича безпределно своята доведена майка, тъй като тя е повода да стане индивидът, който е през днешния ден. Вероятно и от нея е взел и неподражаемото си възприятие за комизъм и подигравка, посредством които съумява да ни накара да се надсмеем над ежедневни обстановки, които най-вероятно извадени от подтекста на неговите видеа, постоянно биха ни изкарали отвън нерви.

Виж още: Нищо ново под слънцето или по какъв начин " Матрицата " възкреси еврейска национална приказка

За да видите всички скеч фалшификати на Kachimumu, гледайте цялото видео във Vbox7, тъй като няма нищо по-хубаво от това да се посмеем, от време на време даже на самите себе си, изключително преди празниците.

Изображение: https://www.instagram.com/alex.lazov/?hl=bg 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР